Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Νόρα Τζόουνς live στα Oscars!

στα 10

Η Νόρα Τζόουνς ερμηνεύτρια του «Everybody Needs a Best Friend», του υποψήφιου για Οσκαρ τραγουδιού της ταινίας «Ted», επιβεβαίωσε ότι θα τη δούμε και θα την ακούσουμε live στις 24 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Dolby Theater!

Η Νόρα Τζόουνς live στα Oscars!

Η Adele δε θα είναι η μόνη που θα μας ψυχαγωγήσει στην 85η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ. H Νόρα Τζόουνς, η διάσημη μουσικός και τραγουδίστρια με το βελούδινο μέταλλο στη φωνή, ανακοίνωσε ότι θα ανέβει στην σκηνή του Dolby Theater για να ερμηνεύσει ζωντανά το υποψήφιο για Οσκαρ «Everybody Needs a Best Friend» από την ταινία «Ted».

Tην μουσική στο τραγούδι έχει γράψει ο Γουόλτερ Μέρφι, ενώ τους στίχους υπογράφει ο... φετινός οικοδεσπότης των Οσκαρ, Σεθ ΜακΦάρλαν (σεναριογράφος, σκηνοθέτης και φωνή του αρκούδου «Τεντ»).

Οι παραγωγοί της οσκαρικής βραδιάς, Κρεγκ Ζέινταν και Νιλ Μέρον (που πάντα στοχεύει να μείνει στην ιστορία ως το πιο λαμπερού σόου της χρονιάς και πάντα φοβάται ότι θα χάσει μερίδα του κοινού αν είναι μία συρραφή ευχαριστήριων λόγων) δήλωσαν ενθουσιασμένοι που η Νόρα Τζόουνς δέχτηκε την πρότασή τους για μία live οσκαρική εμφάνιση!

«Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της Νόρα και η εμφάνισή της θα μας βοηθήσει στο να γιορτάσουμε άλλη μία οσκαρική πρωτιά και σύμπτωση: τη χρονιά που ο οικοδεσπότης των Οσκαρ ήταν υποψήφιος στην κατηγορία τραγουδιού!» δήλωσαν οι Ζέινταν και Μέρον.

Κι όσο για την ίδια την Νόρα Τζόουνς, αυτή θα είναι σίγουρα μία ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα της. Μπορεί να έχει συνηθίσει στις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά δεν είναι το ίδιο όταν σε παρακολουθεί όλο το Χόλιγουντ σε μία αίθουσα και όλος ο πλανήτης σε μία οθόνη.

Δείτε το βίντεο του «Everybody Needs a Best Friend» και πείτε μας τη γνώμη σας για το τραγούδι!

Μη ξεχνάτε να διαβάζετε καθημερινά, περισσότερα νέα για τα Οσκαρ - στο ειδικό Oscars Stream του Flix.


Tags: Oscars 2013