Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ θα τραγουδήσει ξανά στα Οσκαρ, με διάλειμμα 40 χρόνων

στα 10

Από τη στιγμή που η πληροφορία δόθηκε επίσημα, είμαστε πια βέβαιοι: η φετινή οσκαρική απονομή θα είναι όσο λαμπερή πάει!

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ θα τραγουδήσει ξανά στα Οσκαρ, με διάλειμμα 40 χρόνων

Εχει κερδίσει το Οσκαρ δύο φορές: το 1970, ως ηθοποιός, για το «Funny Girl» και το 1977 για το τραγούδι της στο «A Star Is Born». Εχει εμφανιστεί στην τελετή της απονομής των Οσκαρ, για να τραγουδήσει ζωντανά, μόνο μία, το «Evergreen», πριν από ακριβώς 36 χρόνια. Και φέτος θα είναι η δεύτερη!

«Σε μια βραδιά που τιμά την τέχνη του κινηματογράφου και της μουσικής, πώς θα μπορούσε η τελετή να είναι πλήρης χωρίς την Μπάρμπρα Στρέιζαντ;» αναρωτήθηκαν οι παραγωγοί του οσκαρικού σόου, Κρεγκ Ζέινταν και Νιλ Μέρον. «Είναι τιμή μας που εκείνη δέχτηκε να κάνει μια πολύ ιδιαίτερη ζωντανή εμφάνιση στα φετινά Οσκαρ, για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια.»

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να δείτε την αίθουσα να σηκώνεται στο πόδι. Το τι θα τραγουδήσει η Στρέιζαντ τη βραδιά των βραβείων δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά επειδή η τελετή θα περιλαμβάνει, κατά τα λεγόμενα, ένα αφιέρωμα στην κινηματογραφική μουσική, πιθανολογείται ότι η Μπάρμπρα θ’ αποτελέσει μέρος του.

Θυμίζουμε ότι στα φετινά Οσκαρ θα εμφανιστούν επίσης ζωντανά η Αντέλ για να τραγουδήσει το «Skyfall» και η Νόρα Τζόουνς για το «Everybody Needs a Best Friend» από το «Ted» που σκηνοθέτησε άλλωστε ο παρουσιαστής της βραδιάς, Σεθ ΜακΦάρλεϊν. Αλλά… επιτρέψτε μας, άλλο οι κοπέλες κι άλλο η Μπάρμπρα!

Για προετοιμασία, δείτε παρακάτω τη Στρέιζαντ να τραγουδά το «Evergreen» το 1977 και μελετήστε ό,τι συμβαίνει στο δρόμο για τα Οσκαρ στο ειδικό Oscars Stream του Flix.