TV & STREAMING

Ο επόμενος ρόλος της Ελίζαμπεθ Μος τη θέλει (πραγματική) δολοφόνο με τσεκούρι

στα 10

Σε μία μίνι σειρά που θα υπογράφει η σεναριογράφος του «Mad Men», Ρόμπιν Βιθ.

Ο επόμενος ρόλος της Ελίζαμπεθ Μος τη θέλει (πραγματική) δολοφόνο με τσεκούρι

Στις 13 Ιουνίου του 1980, το πτώμα της 30χρονης δασκάλας Μπέτι Γκορ ανακαλύφθηκε στο πλυσταριό του σπιτιού της στην μικρή κωμόπολη Γουάλι του Τέξας. Κάποιος την είχε χτυπήσει με τσεκούρι 41 φορές. Σύντομα ανακαλύψθηκε ότι αυτή ήταν μία από τις καλύτερές της φίλες, η Κάντανς "Κάντι" Μοντγκόμερι, με την οποία η Μπέτι είχε υποψίες ότι την απατά ο άντρας της. Σύμφωνα με την κατάθεση της Μοντγκόμερι στο δικαστήριο, αυτό ήταν αλήθεια, αλλά είχε τελειώσει μήνες πριν το συμβάν. Η Γκορ όμως της επιτέθηκε με τσεκούρι, η Μοντγκόμερι πάλεψε, αντιστάθηκε και κατάφερε να την αφοπλίσει. Μετά, δε θυμάται τι έκανε.

«Μπήκα σε τρανς. Τη χτύπησα και την ξαναχτύπησα και την ξαναχτύπησα. Ξανά και ξανά. Εκείνη έπεσε πίσω, σχεδόν σαν να κάθισε. Συνέχισα να τη χτυπάω. Ξανά και ξανά. Νιώθω τόσο ένοχη, τόσο βρώμικη. Ντρέπομαι τόσο πολύ...»

Candy 607 1

Σε μία δίκη που συγκλόνισε το Τέξας, οι ένορκοι την απήλλαξαν, αναγνωρίζοντάς της ότι βρέθηκε σε άμυνα. Εκείνη έφυγε από την μικρή τους πόλη και μετακόμισε στην Ατλάντα.

Αυτή την ιστορία επέλεξε να κάνει θέμα της νέας τηλεοπτικής της σειράς η Ρόμπιν Βιθ, σεναριογράφος του «Mad Men» κι θέλει την «Πέγκι» της να την ακολουθήσει: πρότεινε το ρόλο της «Candy» στην Ελίζαμπεθ Μος.

Διαβάστε κι αυτό: H Ελίζαμπεθ Μος θα πρωταγωνιστήσει σε ένα ακόμα θρίλερ με τίτλο «Run Rabbit Run»

Candy 607 2 H αληθινή ιστορία της Κάντι Μοντγκόμερι είχε γίνει και το θέμα ενός επεισοδίου του «Secret Lives of Stepford Wives», αλλά και της τηλεταινίας «A Killing in a Small Town», με πρωταγωνίστρια την Μπάρμπαρα Χέρσεϊ

«Θέλω εδώ και χρόνια να παίξω μία αντι-ηρωίδα. Και θέλω εδώ και χρόνια να ξανασυνεργαστώ με την Ρόμπιν» δήλωσε η Μος. «Οταν ήρθε λοιπόν και μου πρότεινε το ρόλο μιας νοικοκυράς από το Τέξας που σκότωσε τη φίλη της με τσεκούρι και τη γλίτωσε, το μόνο που είπα ήταν "που υπογράφω;"...»

«Με μια καριέρα από δύσκολους ρόλους που μιλούν από μόνοι τους, η Ελίζαμπεθ είναι για μας η ιδανική, η ονειρεμένη πρωταγωνίστρια» δήλωσε ο Πρόεδρος της Universal Content Productions, Ντον Ολμστεντ. «Η πολυπλοκότητα και το βάθος που θα κουβαλήσει η ίδια στο ρόλο, με κάνει να ανυπομονώ - να εύχομαι να έσβηναν τα φώτα, να καθόμουν σ' έναν καναπέ και να έπεφταν οι τίτλοι αρχής αυτή τη στιγμή!»

Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς το ίδιο...

Διαβάστε περισσότερα: