Buzz

«Yellow Flicker Beat»: Ακούστε το πρώτο τραγούδι της Lorde από το «The Hunger Games: Mockingjay»

στα 10

H νεαρή νεοζηλανδή μουσικός έχει επιμεληθεί το soundtrack της νέας ταινίας της σειράς. Και το πρώτα τραγούδι του, είναι φυσικά δικό της.

«Yellow Flicker Beat»: Ακούστε το πρώτο τραγούδι της Lorde από το «The Hunger Games: Mockingjay»

Ο δίσκος της «Pure Heroine» ήταν ένας από τους εμπορικότερους του 2013 και η σχέση της με τις ταινίες του «Hunger Games», ήδη δεδομένη αφού στο soundrack του «Catching Fire» είχε ήδη συμπεριληφθεί η σκοτεινή διασκευή της στο «Everybody Wants to Rule the World».

Ομως στην καινούρια ταινία η Lorde, έχει την γενική επίβλεψη όλων των τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο soundrack κάτι που όπως λέει «μοιάζει απίθανο, λέει κάτι για τον τρόπο που αλλάξει ο κόσμος. Το γεγονός ότι μια παγκόσμια πετυχημένη σειρά ταινιών επιτρέπει σε μια έφηβη να κάνει τα δικά της. Ανοίγουμε πόρτες, γκρεμίζουμε τοίχους κι αυτό με κάνει απίστευτα χαρούμενη».

Τώρα με το πρώτο μέρος του τέλους της ιστορίας της Κάτνις να ετοιμάζεται για τις αίθουσες των Νοέμβριο το πρώτο τραγούδι από το soundtrck είναι εδώ και η «Lorde» όπως δηλώνει στο tumblr της προσπάθησε να μπει κάτω από το δέρμα της ηρωίδας του φιλμ.

«Είναι το πρώτο δείγμα από αυτό που ελπίζω πως θα είναι ένα soundtrack που θα αγαπήσετε. Ηταν μια απόπειρα να μπω στο μυαλό της Κάτνις. Ελπίζω να σας αρέσει». Η απάντηση είναι «ναι»!


Διαβάστε ακόμη