Buzz

H επανάσταση στην Πάνεμ έχει ξεκινήσει. Δεύτερο teaser trailer για το «Αγώνες Πείνας: Mockingjay - Μέρος Πρώτο»

στα 10

Στο δεύτερο teaser trailer του «Αγώνες Πείνας; Mockingjay - Μέρος Πρώτο», το επίσημο κανάλι της Κάπιτολ πέφτει θύμα επιδέξιων χάκερς. Η επανάσταση έχει μόλις ξεκινήσει...

H επανάσταση στην Πάνεμ έχει ξεκινήσει. Δεύτερο teaser trailer για το «Αγώνες Πείνας: Mockingjay - Μέρος Πρώτο»

Τα διαγγέλματα του Προέδρου Σνόου (Ντόναλντ Σάδερλαντ) συνεχίζονται, με διαβεβαιώσεις πως όλα είναι σε τάξη και έλεγχο στην Κάπιτολ. Μόνο που τα γεγονότα έρχονται για να τον διαψεύσουν...

Δείτε εδώ το πρώτο teaser trailer των «Αγώνων Πείνας: Mockingjay - Μέρος Πρώτο»

Οργανωμένοι και ακούραστοι, όσοι θα επανασταστήσουν εναντίον του συστήματος, εισβάλλουν στο τηλεοπτικό δίκτυο για να επιβεβαιώσουν πως η «Κοτσυφόκισσα» ζει. Ο,τι κι αν σημαίνει αυτό - για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία της Σούζαν Κόλινς και όσους απλά περιμένουν σαν τρελοί το νέο κεφάλαιο στις περιπέτειες της Κάτνις.

2

Ιχνος της Τζένιφερ Λόρενς δεν θα δείτε για ακόμη μια φορά στο δεύτερο αυτό teaser trailer, στο οποίο ωστόσο εμφανίζονται η Τζένα Μαλόουν (στο πλευρό του Προέδρου Σνόου μαζί με τον Πίτα) και ο Μπίτι - Τζέφρι Ράιτ, υπεύθυνος για το χακάρισμα του διαγγέλματος.

Δείτε εδώ το δεύτερο teaser trailer των «Αγώνων Πείνας: Mockingjay - Μέρος Πρώτο» και να είστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη:


Το «Mockingjay - Part 1» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες το Νοέμβριο του 2014.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: