Buzz

Και η Τζούλιαν Μουρ στο «Hunger Games»

στα 10

Εκλεισε! Η Τζούλιαν Μουρ θα ηγηθεί της επανάστασης για την ανατροπή της Κάπιτολ στο «Mockingjay», το τρίτο μέρος των «Αγώνων Πείνας» που θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη.

Και η Τζούλιαν Μουρ στο «Hunger Games»

Με το δεύτερο μέρος του «The Hunger Games» προ των πυλών, η παραγωγή του τρίτου μέρους με τίτλο «Mockingjay» κλείνει σιγά σιγά τους πρωταγωνιστές της και βρίσκει την Τζούλιαν Μουρ έτοιμη για να υποδυθεί την Πρόεδρο Αλμα Κόιν, μια από τις κεντρικές φιγούρες των βιβλίων της Σούζαν Κόλινς που κλείνουν τις περιπέτειες της Κάτνις...

Η Πρόεδρος Αλμα Κόιν - για όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία - είναι η ηγέτης της Περιοχής 13 και μετά την κατάληψη της Κάπιτολ, γίνεται για λίγο Πρόεδρος της Πάνεμ. Δεν συμπαθεί πολύ την Κάτνις και συχνά αναφέρει πως η Κάτνις είναι πιο χρήσιμη νεκρή παρά ζωντανή.

Το «Mockingjay» θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη (το πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου του 2014 και το δεύτερο στις 20 Νοεμβρίου του 2015), ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει πάλι ο Φράνσις Λόρενς, σκηνοθέτης της «Φωτιάς».

Διαβάστε περισσότερα εδώ για το δεύτερο μέρος του «The Hunger Games» με τίτλο «Φωτιά» που βγαίνει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου του 2013: