Buzz

«The Hunger Games: Catching Fire»: το νέο trailer μας ρίχνει στην αρένα

στα 10

Στο Comic Con φεστιβάλ εμφανίστηκε το πρωταγωνιστικό καστ των «Αγώνων Πείνας» και έφεραν μαζί τους και μία έκπληξη: το νέο trailer του σίκουελ. Αρεσε τόσο στο κοινό που το έπαιξαν δύο φορές! Δείτε το...

«The Hunger Games: Catching Fire»: το νέο trailer μας ρίχνει στην αρένα

Ενθουσιασμός και χειροκροτήματα κυριάρχησαν στην αίθουσα Η του φεστιβάλ του Comic Con, όπου οι συγκεντρωμένοι φαν είδαν από κοντά το καστ των «Αγώνων Πείνας», συζήτησαν μαζί τους και έκαναν ερωτήσεις. Για να το καταφέρουν αυτό, ουρά είχε σηματιστεί από το προηγούμενο βράδυ, όπου κόσμους κοιμήθηκε με sleeping bags!

Ολα αυτά βέβαια δεν είναι παράλογα, αν έχει παρακολουθήσει κανείς την απήχηση των βιβλίων. H τριλογία των «Hunger Games» βιβλίων είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και οι ταινίες αναμένονται με τον ενθουσιασμό του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» ή της νέας σεζόν «Game of Thrones».

Η Τζένιφερ Λόρενς παρέμεινε υπομονετικά στη θέση της και απάντησε όλες τις ερωτήσεις του κοινού στο χρόνο που διέθετε. Νεαρά αγόρια και κορίτσια ήθελαν να μάθουν για την προπόνηση, προετοιμασία αλλά και τα ρούχα της Κάτνις. Η πιο ειλικρινής στιγμή της ήταν όταν τη ρώτησαν τι πραγματικά άλλαξε στη ζωή της.

«Το μέλλον μου φάνταζε πιο περιορισμένο. Το αντιμετώπιζα με ενθουσιασμό και ανασφάλεια. Τώρα, μόνο με ενθουσιασμό....»

1

Κι όσο για το μέλλον της Κάτνις; Η αλήθεια είναι ότι δε διακρίνεται τόσο αισιόδοξο...

Μπορεί με το τέλος του πρώτου μέρους η ιστορία της Κάτνις και του Πίτα, των (για πρώτη φορά) διπλών νικητών των «Αγώνων Πείνας» να μοιάζει με παραμύθι που συγκλόνισε τους κατοίκους του Πάνεμ, όμως η Πρωτεύουσα και ο Πρόεδρος Σνόου, κάθε άλλο παρά με χαρά δέχτηκαν το γεγονός. Η αλλαγή των κανόνων, η απειθαρχία της Κάτνις, η νεαρή νικήτρια και ο «αγαπημένος της» Πίτα έχουν μεταμορφωθεί σε σύμβολα μια αντίστασης ενάντια στην καταπίεση της Πρωτεύουσας. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει; Πώς; Με έναν νέο γύρο «Αγώνων Πείνας» που θα τους εξολοθρεύσει πριν είναι αργά.Ομως είναι ήδη αργά. Ο κόσμος έχει αρχίσει την επανάστασή του, πέρα από τους τηλεοπτικούς δέκτες...

Δείτε το trailer και διαβάστε περισσότερα για το «The Hunger Games: Catching Fire» εδώ.