Industry

Δεν αλλάζει ο προγραμματισμός των «Hunger Games», παρά το θάνατο του Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν

στα 10

Στα δύο επόμενα και τελευταία μέρη των «Αγώνων Πείνας», ο ρόλος του Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν ήταν καθοριστικός. Πώς επηρεάζεται η saga από το θάνατό του;

Δεν αλλάζει ο προγραμματισμός των «Hunger Games», παρά το θάνατο του Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν

Ο Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν δε χρειαζόταν ν’ αποδείξει σε κανέναν ότι ήταν ένας ηθοποιός με τεράστια γκάμα. Στον αντίποδα των καλλιτεχνικών του αριστουργημάτων, ο ρόλος του Πλούταρκ Χέβενσμπι στην κινηματογραφική σειρά «Hunger Games» ήταν απολαυστικός και θα ήταν και πολύ μεγαλύτερος και σημαντικότερος στις δύο επόμενες και τελευταίες συνέχειες της τετραλογίας. Πόσο επηρεάζει η πρόωρη απώλειά του την πορεία αυτών των ταινιών; Καθόλου, όπως φαίνεται, μια και ο Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν είχε ακόμα μόνο επτά μέρες γυρισμάτων για το «The Hunger Games: Mockingjay - Part 2», ενώ η δουλειά του στο «Mockingjay - Part 1» είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί.

Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής των «Hunger Games», της Lionsgate, δήλωσε: «Ο Φιλιπ Σίμορ Χόφμαν ήταν ένα μοναδικό ταλέντο κι ένας από τους πιο προικισμένους ηθοποιούς της γενιάς μας. Είμαστε πολύ τυχεροί που τίμησε με την παρουσία του την οικογένεια των Αγώνων Πείνας. Η απώλειά του, πάνω στην πιο δημιουργική του περίοδο, είναι μια τραγωδία και στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Φίλιπ.» Ωστόσο, η Lionsgate δεσμεύεται να βρει τον τρόπο να διαχειριστεί το θάνατο του ηθοποιού ώστε οι δυο ταινίες να ολοκληρωθούν μέσα στη διορία τους, συμπεριλαμβάνοντας την ερμηνεία του Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν. Τα δύο τελευταία μέρη του «Hunger Games» θα βγουν στις αίθουσες όπως είχαν προγραμματιστεί, στις 21 Νοεμβρίου 2014 και στις 20 Νοεμβρίου 2015 αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα: