Buzz

«Αγώνες Πείνας: Mockingjay - Μέρος Πρώτο» teaser: υποδεχτείτε την Κάτνις, αρχηγό της Επανάστασης!

στα 10

«Ηρθες για να πολεμήσεις μαζί μας, Κάτνις;» ρωτούν οι αντάρτες των επαναστατημένων πολιτειών της Πάνεμ. Και η «Κοτσυφόκισσα» δεν τους απογοητεύει. Δείτε το teaser trailer που παίχτηκε πριν από λίγες ώρες στην Comic Con.

«Αγώνες Πείνας: Mockingjay - Μέρος Πρώτο» teaser: υποδεχτείτε την Κάτνις, αρχηγό της Επανάστασης!

Mία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους φανς των «Αγώνων Πείνας» στην Comic Con του Σαν Ντιέγκο. Το νέο υλικό από την ταινία δεν προβλήθηκε, τυπικά, στην αίθουσα Η. Αντίθετα, το κοινό έμπαινε σ' έναν ειδικά κατασκευασμένο λαβύρινθο που στήθηκε σε συνεργασία του στούντιο της Lionsgate με την Samsung στο ξενοδοχείο Hard Rock του Σαν Ντιέγκο. Ο λαβύρινθος ήταν στημένος σαν τις περιοχές της Πάνεμ και στο τέλος του μία οθόνη πρόβαλε το πολυπόθητο teaser-trailer (το πρώτο που δείχνει την Τζένιφερ Λόρενς) στους... πεινασμένους οπαδούς της Κάτνις.

Στο, επισήμως τρίτο, teaser trailer του «Αγώνες Πείνας: Κοτσυφόκισσα - Μέρος Πρώτο», αφήνουμε πίσω την Κάπιτολ και τα διαγγέλματα του λευκοφορεμένου Προέδρου Σνόου και μπαίνουμε στα άδυτα των επαναστατών της Πάνεμ. Εκεί όπου ρακένδυτοι πολεμιστές έχουν αποφασίσει να αποτινάξουν την τυραννία, την πείνα, τους αιμοσταγείς αγώνες που τους στερούν τα κορίτσια και τα αγόρια τους.

Δείτε το πρώτο teaser από τους «The Hunger Games: Mockingjay»

«Δε θα τα καταφέρει, οι αγώνες την έχουν τσακίσει» δηλώνει η Τζούλιαν Μουρ, στο ρόλο της Προέδρου της Περιοχής 13, Αλμα Κόιν. «Είναι η μόνη που μπορεί, είναι το πρόσωπο, το σύμβολο του αγώνα» επιμένει ο Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν, ως «Πλούταρχος Χέβενσμπι».

Τι απαντά όμως η «Κοτσυφόκισσα», Τζένιφερ Λόρενς, στο πρώτο teaser που εμφανίζεται η ίδια; Δείτε το...

Το «Mockingjay - Part 1» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες το Νοέμβριο του 2014. To δεύτερο μέρος, ένα χρόνο μετά.

.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

hungergames01

hungergames02

hungergames03

hungergames04

hungergames05

hungergames06