Buzz

Η Βανέσα Κέρμπι ξέρει καλά τι κάνει

στα 10

Πώς περνάς από το «Fast & Furious» στο ευρωπαϊκό καλλιτεχνικό σινεμά; Οπως η Βανέσα!

Η Βανέσα Κέρμπι ξέρει καλά τι κάνει

Είναι από τις καινούριες αγαπημένες μας ηθοποιούς. Οχι μόνο επειδή είναι καλή ερμηνεύτρια κι έχει ενδιαφέρον κι ελκυστικό πρόσωπο, αλλά γιατί μοιάζει πως, με ορμητικότητα και χιούμορ, η Βανέσα Κέρμπι είναι έτοιμη ν' αντιμετωπίσει ό,τι έρχεται στο δρόμο της, συχνά κιόλας να το προσκαλέσει.

Δείτε ακόμη: The Crown 3 | Το νέο teaser αποκαλύπτει την Ολίβια Κόλμαν ως Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βρετανίδα ηθοποιός άφησε τη σφραγίδα της στο τηλεοπτικό «The Crown», ενσαρκώνοντας συναρπαστικά την Πριγκίπισσα Μάργκαρετ και την πολυτάραχη ζωή της ως ανατρεπτική γαλαζοαίματη. Λίγο αργότερα, στάθηκε απέναντι όχι σ' όποιον κι όποιον, αλλά στον Ντουέιν Τζόνσον, τον Τζέισον Στέιθαμ, τον Ιντρις Ελμπα, ακόμα κι αυτήν την Ελεν Μίρεν, στο «Fast & Furious: Hobbs & Shaw». Και τώρα, ετοιμάζεται ν' αλλάξει άρδην κατεύθυνση.

βανέσα κέρμπι 607

Σύμφωνα με τις φήμες, η Βανέσα Κέρμπι θα είναι η πρωταγωνίστρια του «Pieces of a Woman», της νέας ταινίας του Κορνέλ Μουντρούτσο. Ο Ούγγρος σκηνοθέτης, που προτιμούμε να θυμόμαστε όχι από το τελευταίο του, «Το Φεγγάρι του Δία», αλλά από το προηγούμενό του, τον «Λευκό Θεό», καταπιάνεται, για πρώτη φορά, μ' ένα φιλμ με τη γυναίκα στο επίκεντρο. Το μόνο που είναι γνωστό σ' αυτή τη φάση, είναι πως η ιστορία του παρακολουθεί την ηρωίδα του, καθώς εκείνη προσπαθεί ν' αντιμετωπίσει τις συνέπειες μιας μεγάλης προσωπικής τραγωδίας.

Και κάπως έτσι, περιμένουμε να επιβεβαιώσουμε ότι εκτός από το να πίνει κομψά το τσάι της, ή να παίζει ξύλο με τ' αγόρια, η Βανέσα Κέρμπι μπορεί και να περπατήσει στο κόκκινο χαλί ενός από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κορνέλ Μουντρούτσο πιστεύει σε ιπτάμενους πρόσφυγες