Buzz

«Us»: H επόμενη ταινία του Τζόρνταν Πιλ θα είναι ένας νέος εφιάλτης

στα 10

Να ποια ταινία θα σας κάνει να «τρέξετε» του χρόνου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Us»: H επόμενη ταινία του Τζόρνταν Πιλ θα είναι ένας νέος εφιάλτης

Ο Τζόρνταν Πιλ έκανε πέρσι του πάντες να μιλούν για αυτόν και κυρίως για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ως σκηνοθέτης με την ταινία έκπληξη «Τρέξε!». Η ταινία όχι μόνο αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, αλλά κατάφερε να κάνει και τον ίδιο να κερδίσει το πρώτο του Οσκαρ για το σενάριό της, κάνοντάς τον έτσι να είναι ο πρώτος αφροαμερικανός που κερδίζει στην κατηγορία Πρωτότυπου Σεναρίου.

Μετά την επιτυχία αυτή, όλοι περίμεναν τον Τζόρνταν Πιλ να ανακοινώσει τη νέα του ταινία. Εναν χρόνο μετά, ο Πιλ μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ανέβασε ξαφνικά το πόστερ της νέας του ταινίας με τίτλο «Us» και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε φρενίτιδα στο ίντερνετ. Κι όχι μόνο αυτό αλλά σύμφωνα με το Variety, στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν οι Ελίζαμπεθ Μος, Λουπίτα Νιόνγκ’ο και ο Γουίνστον Ντιούκ, o M’ Μπάκου από το «Black Panther». Οσο αφορά όμως την υπόθεση δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά, μόνο του ότι το σενάριο θα επικεντρώνεται σε δυο ζευγάρια, ένα λευκών κι ένα μαύρων.

Διαβάστε ακόμα: Independent Spirit Awards 2018: Ο θρίαμβος του «Τρέξε!», το πιπέρι στη γλώσσα της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρόκειται για άλλη μια ταινία τρόμου, μάλλον στα χνάρια του «Τρέξε!», μιας και το ίδιο το πόστερ την περιγράφει ως ένα «νέο εφιάλτη». Εξάλλου σε μια παλιότερη συνέντευξή του, ο ίδιος ο Πιλ είχε δηλώσει πως η νέα του ταινία θα είναι και πάλι τρόμου: «το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό το είδος, και παίζοντας γύρω από τα θρίλερ, τρόμου, περιπέτειας, κωμωδίας και μυστηρίου είναι το αγαπημένο μου. Οπότε πιστεύω πως θα φέρνει λίγο στο κλίμα του “Τρέξε!”. Αλλά αυτή την φορά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Θέλω να αναφερθώ σε κάτι διαφορετικό από την φυλή στη νέα μου ταινία.»

Αραγε θα καταφέρει ο Πιλ να ξεπεράσει την επιτυχία του «Τρέξε!»; Θα το μάθουμε όταν η νέα του ταινία «Us» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2019.

Διαβάστε ακόμα: