Buzz

Τζέιμς Φράνκο: Επαναστάτης Χωρις Αιτία, αλλά με σεξουαλικά όργια και «drag» εμφανίσεις

στα 10

Ο - θα ήθελε - Τζέιμς Ντιν του 21ου αιώνα, Τζέιμς Φράνκο, συνεχίζει τα art projects του με μια «drag» εκδοχή του «Επαναστάτη Χωρίς Αιτία» του Νίκολας Ρέι.

Τζέιμς Φράνκο: Επαναστάτης Χωρις Αιτία, αλλά με σεξουαλικά όργια και «drag» εμφανίσεις
Τέρμα οι ρομαντισμοί, βγάλτε τα dildos!

Αν νομίζατε ότι η εμμονή του Τζέιμς Φράνκο με τον Τζέιμς Ντιν εξαντλήθηκε στον ομώνυμο ρόλο που έπαιξε το 2001 στο τηλεοπτικό «James Dean» και στο «Sal», την ταινία για τον Σαλ Μινέο, συμπρωταγωνιστή του Ντιν στον «Επαναστάτη Χωρις Αιτία» που ο Φράνκο σκηνοθέτησε και παρουσιάσε στο πρόσφατο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, είστε γελασμένοι...

Ο Τζέιμς Φράνκο, έχοντας πάρει θάρρος από την ανακατασκευή του «Δικού Μου Αϊνταχο» του Γκας Βαν Σαντ που επιμελήθηκε ο ίδιος, σκέφτεται τώρα να γυρίσει ενα art project βασισμένο στις ιστορίες που διαδραματίστηκαν πίσω από τις κάμερες του «Επαναστάτη Χωρίς Αιτία». Και για να το καταφέρει έκλεισε το Chateau's Bungalow 2, το μέρος δηλαδή όπου ζούσε στη διάρκεια των γυρισμάτων ο Ρέι και έκανε πρόβες με τους ηθοποιούς του. Ταυτόχρονα ο Φράνκο έπεισε τους ηθοποιούς του να ντυθούν με γυναικεία ρούχα και να αυτοσχεδιάσουν αναπαριστώντας την ατμόσφαιρα που θα επικρατούσε ανάμεσα στον Τζέιμς Ντιν, τον Σαλ Μινέο και τη Νάταλι Γουντ ανάμεσα στις λήψεις.

«Υποδύθηκα τον Τζέιμς Ντιν σε μια βιογραφία και ένιωθα πάντα στενά συνδεδεμένος με αυτήν την ταινία. Εκανα έρευνα και μιλήσα με τους περισσότερους από τους συντελεστές της ταινίας που είναι ακόμη ζωντανοί. Ανακάλυψα ότι οι ιστορίες πίσω από τις κάμερες ήταν συναρπαστικες. Στην πραγματικότητα ένα ισάξια συγκλονιστικκό δράμα συνεβαινε στα παρασκήνια. Μέσα στα χρόνια, ένιωσα ότι υπήρχαν πολλά πράγματα που με χαρακτηρίζουν στον "Επαναστάτη Χωρίς Αιτία". Ωστόσο δεν ήθελα να δραματοποιήσω τις ιστορίες των γυρισμάτων με παραδοσιακό τρόπο», δηλώνει ο Φράνκο ο οποίος εκτός από την «drag» εκδοχή της ταίνιας έχει φροντίσει και για ένα όργιο με πλαστικές κούκλες και πλαστικά πέη και αρκετό ψεύτικο αίμα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Τζέιμς Φράνκο: