Buzz

Ο Τζέιμς Φράνκο σκηνοθετεί πορνό!

στα 10

Συνεχίζοντας την αντισυμβατική του πορεία στο χώρο του θεάματος, ο Τζέιμς Φράνκο αποφασισε πως το επόμενο σχέδιο του θα είναι μια ταινία για το θαυμαστό κόσμο της πορνοβιομηχανίας.

Ο Τζέιμς Φράνκο σκηνοθετεί πορνό!
Ο Τζέιμς Φράνκο με τον Βαλ Λόρεν στα γυρίσματα του «Sal»

Καλεσμένος στο σόου του Κόναν Ο' Μπράιεν, με αφορμή το ρόλο του στον «Πλανήτη των Πιθήκων», ο Τζέιμς Φράνκο αποκάλυψε πως η νέα του εμμονή είναι το πορνό.

«Οταν ήμουν μικρός πήρα μια κάμερα και μαζί με το κορίτσι μου αποφασίσαμε να κινηματογραφήσουμε τους εαυτούς μας. Μετά είδαμε αυτό που είχαμε γυρίσει και αποφασίσαμε να μην το ξαναδούμε ποτέ. Ηταν τρομερά βαρετό. Σε αντίθεση με όσους δουλεύουν στην πορνοβιομηχανία, οι οποίοι είναι καταπληκτικοί ηθοποιοί. Δεν το "κάνουν" απλώς, αλλά ξέρουν ακριβώς πως να ερεθίσουν το κοινό», δήλωσε ο Φράνκο, συμπληρώνοντας πως η ταινία του θα αφορά ένα συγκεκριμένο στούντιο πορνό ταινιών με έδρα το Σαν Φρανσισκο.

«Υπάρχει αυτό το απίθανο στούντιο στο Σαν Φρανσίσκο. Κάνουν τα πάντα μόνοι τους». Οι πιο ενημερωμένοι αποκρυπτογράφησαν τις δηλώσεις του Φράνκο θεωρώντας πως αναφέρεται στο Kink.com, μια βραβευμένη εταιρία πορνογραφικών σάιτς, η οποία είχε απασχολήσει και τον τοπικό Τύπο όταν αγόρασε το οπλοστάσιο του Σαν Φρανσίσκο και το μετέτρεψε σε στούντιο γυρισμάτων.

Πριν από το πορνό, ο Φράνκο θα βρεθεί στο φεστιβάλ της Βενετίας για να παρουσιάσει το «Sal», το οποίο σκηνοθετεί ο ίδιος και αφηγείται την ιστορία του Σαλ Μινέο, κινηματογραφικού σταρ των 50s και διάσημου για το ρόλο του στον «Επαναστάτη Χωρίς Αιτία» του Νίκολας Ρέι στο πλευρό του Τζέιμς Ντιν.

Με επίκεντρο την ομοφυλοφιλία του Μινέο, αλλά και τον τραγικό θάνατο του, που φημολογείται πως ήταν ουσιαστικά ένα έγκλημα πάθους, ο Φράνκο κρατάει στην ταινία το ρόλο του Μίλτον Κατσέλας, του σκηνοθέτη του θεατρικού έργου στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε ο Μινέο την εποχή της δολοφονίας του. Τον ρόλο του Μινέο τον αφήνει για τον Βαλ Λόρεν, έναν διάσημο θεατρικό και τηλεοπτικό ηθοποιό που με αυτήν την ταινία αναμένεται να γίνει το next big thing του Χόλιγουντ.