Φεστιβάλ / Βραβεία

To Φεστιβάλ του Sundance 2014 είναι ένα κανάλι του YouTube μακριά

στα 10

Στεναχωριέστε που δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο Sundance, την ώρα που εκεί χτυπά κυριολεκτικά ο παλμός του σύγχρονου ανεξάρτητου σινεμά και τα ρεπορτάζ από το χιονισμένο Παρκ Σίτι φτάνουν στον υπόλοιπο πλανήτη με ρυθμούς χιονόμπαλας; Το YouTube σας φέρνει όσο πιο κοντά θα βρεθείτε ποτέ στις αίθουσές του.

To Φεστιβάλ του Sundance 2014 είναι ένα κανάλι του YouTube μακριά

Σε συνεργασία με το YouTube το Φεστιβάλ του Sundance φέρνει 15 μικρού μήκους ταινίες από το πρόγραμμά του και ένα live streaming κάθε μέρα με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και events σε ένα ειδικό κανάλι για όσους θέλουν να πάρουν μια μικρή γεύση από το τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο χιονισμένο Παρκ Σίτι της μακρινής Γιούτα.

Οπως δηλώνει η αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ του Φεστιβάλ: «Υπάρχουν περίπου 50.000 άνθρωποι που έρχονται στο Φεστιβάλ, αλλά το YouTube φτάνει σε εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα. Το περιεχόμενο που προσφέρουμε δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγε κανείς ως blocbuster, αλλά υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα που το αφορά και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει το YouTube: να βοηθάει τον κόσμο να βρίσκει περιεχόμενο που πραγματικά τον ενδιαφέρει και δεν μπορεί να βρει πουθενά αλλού».

Μπορείτε να βρείτε τι περιλαμβάνει το καθημερινό ρεπορτάζ από το Φεστιβάλ του Sundance εδώ και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 15 ταινίες μικρού μήκους που περιμένουν τις ψήφους σας για ένα βραβείο κοινού που δεν μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα:


Διαβάστε ακόμη: