Buzz

Μόνο ξύλο! Τρέιλερ για το «The Raid 2: Berandal»

στα 10

Η συνέχεια της θεματικής, απολαυστικής περιπέτειας του Γκάρεθ Εβανς, υπόσχεται ακόμη περισσότερη δράση και ασταμάτητο, χορταστικό ξύλο. Θέλουμε!

Μόνο ξύλο! Τρέιλερ για το «The Raid 2: Berandal»

Η «Επιχείρηση: Χάος», όπως ήταν ο ελληνικός τίτλος του «The Raid», υπήρξε μια από τις καλύτερες action movies που είδαμε τα τελευταία χρόνια, ένα φιλμ που συνδύαζε στις απίθανες σκηνές μαχών του σώμα με σώμα, την ένταση του Μπρους Λι με την ομορφιά της Πίνα Μπάους -όπως γράφαμε τότε στο flix.

Τώρα, ξεκινώντας από το φεστιβάλ του Sundance όπου η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της, προετοιμαζόμαστε για την επιστροφή μας στις πιο κακόφημες γειτονιές της Ινδονησίας, αφού ο ήρωας του πρώτου φιλμ Ράμα, θα στρατολογηθεί την ομάδα της αστυνομίας που πολεμά την διαφθορά προκειμένου να εξαρθρώσει τα μεγαλύτερα αφεντικά του υποκόσμου της χώρας.

Αυτή τη φορά, η δράση δεν περιορίζεται σε ένα μόνο κτήριο, αλλά απλώνεται σε μια ολόκληρη πόλη γεμάτη εγκληματίες και βρίσκει το μπάτζετ για να στήσει μια σειρά από αληθινά εντυπωσιακές σκηνές δράσης που δείχνουν εξίσου εμπνευσμένες όσο εκείνες της πρώτης ταινίας.

Δείτε το τρέιλερ εν αναμονή περισσότερων νέων για την έξοδο του φιλμ στις αίθουσες.