Buzz

Πολ Ραντ και Εϊμι Πόλερ: They came together

στα 10

Μέσα στην κρίση που περνούν τα τελευταία χρόνια οι ρομαντικές κομεντί, βρήκαμε αυτή που θα θέλαμε να δούμε άμεσα. Μόνο που θα κάνει πρεμιέρα στο Σάντανς…

Πολ Ραντ και Εϊμι Πόλερ: They came together

Η Εϊμι Πόλερ είναι ήδη στη δημοφιλέστερη περίοδό της, μετά τις Χρυσές Σφαίρες, την εκπληκτική παρουσίαση αλλά και τη βράβευσή της για το «Parks & Recreation» κι ο Πολ Ραντ είναι, ούτως ή άλλως, πάντα ακαταμάχητα αδέξιος και χαριτωμένος. Οι δυο τους δέχτηκαν την πρόταση του Ντέιβιντ Γουέιν (του «Wet Hot American Summer», αλλά δυστυχώς και του «Wanderlust») και… «They Came Together»! Η νέα αυτή ρομαντική κομεντί θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Σάντανς που ξεκινά αύριο και, δίπλα στον Πολ Ραντ και την Εϊμι Πόλερ, εμφανίζονται οι Εντ Χελμς, Κόμπι Σμάλντερς, Μαξ Γκρίνφιλντ και ο Κρίστοφερ Μελόνι.

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ Γουέιν περιγράφει το «They Came Together» ως εξής: «Αφότου έκανα κοσμογονικές κινηματογραφικές δηλώσεις για την εφηβεία (“Wet Hot American Summer”), τη θρησκεία (“The Ten”), την κοινωνική προσφορά (“Role Models”) και τη δύναμη της κοινότητας (“Wanderlust”), ένωσα τις δυνάμεις μου με τον Μάικλ Σογουόλτερ για να αντιμετωπίσουμε ένα θέμα που, όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον, ποτέ κανείς δεν έχει απεικονίσει στο σινεμά: ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ – κι ιδιαίτερα τον ετερόφυλο έρωτα ανάμεσα σε δυο λευκούς ανθρώπους. Η επόμενη ιδέα μας ήταν να αναμείξουμε αυτή τη ρομαντική ερωτική ιστορία με χιούμορ, άρα θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει την ταινία μας, φερ’ ειπείν, Ρομαντική Κομεντί. Πρωτοσυνεργαστήκαμε με την Εϊμι Πόλερ και τον Πολ Ραντ στο “Wet Hot American Summer”, όπου υποδύονταν ομαδάρχες σε μια κατασκήνωση, οπότε ήταν δύσκολο να τους φανταστούμε ως καταστηματάρχη τη μία και στέλεχος επιχείρησης τον άλλον. Αλλά χάρη σε μια ομάδα εκπαιδευτών υποκριτικής και μια πολυβραβευμένης εταιρείας ειδικών εφέ, καταφέραμε να δημιουργήσουμε την απαραίτητη ψευδαίσθηση.»

Αν το χιούμορ του Ντέιβιντ Γουέιν σας φοβίζει… το ίδιο και μας, αλλά το παρακάτω κλιπ από το «They Came Together» μάς κάνει ν’ ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα.