Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

στα 10

Από τις 6 ως τις 15 Νοεμβρίου, το 56ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα γεμίσει τις οθόνες με τις πιο δυνατές εικόνες απ' το παγκόσμιο σημερινό σινεμά. Και σάς καλεί να τις απολαύσετε!

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το 56ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα ξετυλίξει το πρόγραμμά του, από τις 6 ως τις 15 Νοεμβρίου, στις δυο αίθουσες του Ολύμπιον και στις αίθουσες στο λιμάνι, γεμίζοντας την πόλη και το μυαλό μας με εικόνες από τις πιο πολυαναμενόμενες, τις πιο αιχμηρές, τις πιο συγκινητικές, τις πιο δυνατές ταινίες της χρονιάς. Το Flix θα βρίσκεται εκεί, για να σας μεταφέρει κάθε μέρα, πολλές φορές τη μέρα, τι είδε, τι άκουσε και με ποιους μίλησε, από τους κινηματογραφικούς προσκεκλημένους του Φεστιβάλ. Κάντε του παρέα!

thessaloniki 56 poster 607

Το Flix και το 56ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σάς χαρίζουν προσκλήσεις για να δείτε τις ταινίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο δωρεάν. Για να διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση, στείλτε μας email στο win@flix.gr, από τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, ως και την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας στο θέμα: «56ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης». Οι νικητές, που θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν με email το βράδυ της Πέμπτης. Οσοι έχουν κερδίσει, θα μπορούν να παραλαμβάνουν, με την ταυτότητά τους, τις προσκλήσεις τους, από την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του Φεστιβάλ, από το Πωλητήριο / Festival Shop (είσοδος Αποθήκης Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης), από την Παρασκευή 6/11 ως την Κυριακή 15/11, από τις 10:00 έως τις 24:00. Η κάθε πρόσκληση θα πρέπει ν' ανταλλάσσεται με μηδενικό εισιτήριο (για την ταινία της επιλογής σας, εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις στην αίθουσα), την ίδια μέρα της προβολής της ταινίας που θέλετε να δείτε.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την 56η διοργάνωση του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: