Buzz

«The Upside»: Δείτε το τρέιλερ για το αμερικανικό ριμέικ των «Αφθαρτων»

στα 10

Ο Μπράιαν Κράνστον, ο Κέβιν Χαρτ και η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστούν στο αναμενόμενο ριμέικ της μεγάλης γαλλικής επιτυχίας.

«The Upside»: Δείτε το τρέιλερ για το αμερικανικό ριμέικ των «Αφθαρτων»

Θα ήταν μάλλον παράλογο αν οι «Αθικτοι» των Ολιβιέ Νακάς και Ερίκ Τολεντανό, η τεράστια γαλλική επιτυχία του 2011 με πρωταγωνιστές τους Φρανσουά Κλουζέ και Ομάρ Σι, δεν έβρισκε το δρόμο της για ένα αμερικανικό ριμέικ. Στην πραγματικότητα, το μόνο που προκαλεί έκπληξη είναι γιατί άργησε τόσο πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι η δημιουργία της ταινίας δεν υπήρξε ακριβώς ομαλή, καθώς το αρχικό καστ περιλάμβανε τους Κόλιν Φερθ και Ιντρις Ελμπα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με τον Πολ Φέιγκ ως σκηνοθέτη. Οπως συμβαίνει όμως συχνά, πολλά άλλαξαν στην πορεία, με τους Μπράιαν Κράνστον και τον Κέβιν Χαρτ να παίρνουν τελικά τη θέση τους και τον Νιλ Μπέργκερ («Divergent») να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το βασικό καστ συμπληρώνει η Νικόλ Κίντμαν, η οποία υποδύεται τη βοηθό του Κράνστον.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε τον αγνώριστο Κρίστιαν Μπέιλ στο πρώτο trailer του «Vice»

The Upside 607

Αν και έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο το 2017, η ταινία συνάντησε επιπλέον προβλήματα και επιπλοκές σχετικά με τη διανομή της, καθώς ανήκε αρχικά στη Weinstein Company, οι δραστηριότητες της οποίας βρέθηκαν να παγώνουν λόγω των κατηγοριών εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Για όσους δεν έχουν δει το (εξαιρετικά επιτυχημένο και στην Ελλάδα) πρωτότυπο φιλμ, το «The Upside» βασίζεται σε αληθινή ιστορία και ξετυλίγει την απρόσμενη φιλία που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν παραπληγικό εκατομμυριούχο και τον πρώην κατάδικο που αναλαμβάνει τη φροντίδα του.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου 2019.


Διαβάστε ακόμη

The Upside 607