Buzz

Η Κέιτ ΜακΚίνον και η Μίλα Κούνις είναι κατάσκοποι κατά λάθος στο «The Spy Who Dumped Me»

στα 10

Το θέμα δεν είναι αν θα καταφέρουν να σώσουν τον κόσμο, αλλά αν θα καταφέρουν να διασώσουν το πολύπαθο είδος της κατασκοπικής παρωδίας…

Η Κέιτ ΜακΚίνον και η Μίλα Κούνις είναι κατάσκοποι κατά λάθος στο «The Spy Who Dumped Me»

Update 11/5: Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο τρέιλερ για το «The Spy Who Dumped Me»

Μία από τις πιο αστείες και χαρισματικές ηθοποιούς που βγήκαν από το φυτώριο κωμικών του «Saturday Night Live», η Κέιτ ΜακΚίνον καταφέρνει συνήθως να διασωθεί ακόμα και σε ταινίες που αποδεικνύονται κατώτερες του ταλέντου της. Το «The Spy Who Dumped Me» φιλοδοξεί να την (και μας) αποζημιώσει για όλες αυτές τις ατυχείς περιπτώσεις, με μια κατασκοπική κωμική περιπέτεια που δανείζεται τον τίτλο της από την περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, «Η Κατάσκοπος Που Με Αγάπησε», και μερικές ακόμα εμφανείς αναφορές από τις ταινίες του 007.

Η ΜακΚίνον και η Μίλα Κούνις πρωταγωνιστούν στους ρόλους δύο φιλενάδων από το Λος Αντζελες που μπλέκουν άθελά τους σε μια διεθνή συνομωσία, όταν ο πρώην φίλος της δεύτερης αποκαλύπτεται ότι είναι κατάσκοπος κι εμφανίζεται στο διαμέρισμά της κυνηγημένος από μια σπείρα θανάσιμων εκτελεστών.

Διαβάστε ακόμη: Είναι γεγονός: Ο Ντάνι Μπόιλ θα σκηνοθετήσει τον 25ο Τζέιμς Μποντ

The Spy Who Dumped Me 607

The Spy Who Dumped Me 607

Προς μεγάλο τους τρόμο, οι δύο φίλες θα παρασυρθούν από τη δράση και θα βρεθούν στην Ευρώπη, καθώς προσπαθούν να διαφύγουν από τους διώκτες τους, αλλά κι από έναν ύποπτα γοητευτικό Βρετανό πράκτορα, ενώ παράλληλα καταστρώνουν ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο.

Η έως τώρα τηλεοπτικής κυρίως προϋπηρεσίας Σουζάνα Φόγκελ υπογράφει τη σκηνοθεσία (και συνυπογράφει και το σενάριο), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Τζάστιν Θερού, Σαμ Χιούαν και Τζίλιαν Αντερσον.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2018, κι εμείς ελπίζουμε να βρίσκεται έστω λίγο πιο κοντά στο «Spy» απ’ ότι στις συνήθεις χοντροκομμένες ή νερόβραστες παρωδίες κατασκοπικών ταινιών.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Update 11/5: Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας


Διαβάστε ακόμη