Buzz

Η Μελίσα ΜακΚάρθι ξαναγυρίζει στα θρανία στο τρέιλερ του «Life of the Party»

στα 10

Η πληθωρική κωμικός πρωταγωνιστεί και συνυπογράφει το σενάριο στη νέα της ταινία, που βασίζεται (περίπου) σε.. αληθινή ιστορία. Τη δική της!

Η Μελίσα ΜακΚάρθι ξαναγυρίζει στα θρανία στο τρέιλερ του «Life of the Party»

Με την εξαίρεση του διασκεδαστικότατου «Spy», η Μελίσα ΜακΚάρθι έχει μάλλον αρκετό καιρό να μας δώσει μια πραγματικά καλή ταινία, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το κωμικό της ταλέντο, ακόμα και σε ταινίες που τελικά δεν αποδεικνύονται αντάξιές του.

Δεν αποκλείουμε, λοιπόν, η νέα της ταινία με τίτλο «Life of the Party» να προκαλέσει τουλάχιστον τα πολυπόθητα γέλια, με τη ΜακΚάρθι να υποδύεται μια άρτι διαζευχθείσα μητέρα η οποία αποφασίζει να ξεπεράσει τον χωρισμό της διεκδικώντας ξανά τις χαμένες ευκαιρίες της ζωής της. Αποφασίζει λοιπόν να ξαναγυρίσει στο κολέγιο που ποτέ δεν ολοκλήρωσε, κάτι που την φέρνει στην ίδια τάξη με την κόρη της.

Διαβάστε ακόμη: «Daddy’s gonna make that bacon»: Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι μια ταινία καταστροφής από μόνος του στο «Skyscraper»

Life of the Party 607

Η ΜακΚάρθι συνεργάζεται εδώ για τρίτη φορά με τον σκηνοθέτη (και σύζυγό της) Μπεν Φαλκόνε («Tammy», «The Boss»), με τον οποίο συνυπογράφει το σενάριο και την παραγωγή, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Μάγια Ρούντολφ, Τζούλι Μπόουεν, Τζίλιαν Τζέικομπς, Τζάκι Γουίβερ και… Κριστίνα Αγκιλέρα.

Μολονότι η ιστορία ακούγεται αρκούντως σαχλή και οικεία (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό), η ΜακΚάρθι εμπνεύστηκε σε μεγάλο βαθμό από τη δική της ζωή, καθώς και η ίδια δεν τελείωσε ποτέ το κολέγιο.

Life of the Party 607

Οπως θα διαπιστώσετε και από το τρέιλερ παρακάτω, πάντως, το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένει κανείς από μια κλασική «βασισμένη σε αληθινή ιστορία» ταινία. Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Μαΐου.


Διαβάστε ακόμη

Life of the Party poster 607