Buzz

«Daddy’s gonna make that bacon»: Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι μια ταινία καταστροφής από μόνος του στο «Skyscraper»

στα 10

Λίγο «Die Hard», λίγο «Towering Inferno» και πολύς Rock για το φετινό καλοκαίρι.

«Daddy’s gonna make that bacon»: Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι μια ταινία καταστροφής από μόνος του στο «Skyscraper»

Μπορεί οι φιλοδοξίες του Ντουέιν Τζόνσον να περιλαμβάνουν ακόμη και την προεδρία της Αμερικής το 2024, αλλά μέχρι τότε προηγούνται φυσικά μια σειρά από blockbuster πλούσια σε special effects και υπερβολή.

Πρώτη στη σειρά το «Rampage», στο οποίο τα βάζει με έναν τεράστιο γορίλλα –κι άλλα γιγάντια ζώα, για να ακολουθήσει το καλοκαίρι το «Skyscraper» το οποίο έκανε την πρώτη θεαματική εμφάνιση του με ένα τρέιλερ στην διάρκεια του Super Bowl.

Ντουέιν Τζόνσον εναντίον γιγαντιαίου γορίλα. Και λύκου. Και κροκόδειλου. Αυτό είναι το «Rampage»

skyscraper 607

Στο φιλμ ο Τζόνσον υποδύεται έναν πρώην πράκτορα του FBI ο οποίος είναι πλέον επικεφαλής μιας εταιρίας ασφαλείας που ειδικεύεται στην ασφάλεια ουρανοξυστών. Όταν οι ιδιοκτήτες του ψηλότερου κτηρίου στον κόσμο τον καλούν στην Κίνα για να εξετάσει τα πιθανά προβλήματα ασφαλείας του ουρανοξύστη τους, φυσικά, τα προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Και θα είναι εκρηκτικά.

skyscraper 607

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες του πλανήτη μέσα στο καλοκαίρι ξεκινώντας από την Αμερική στις 13 Ιουνίου και οι προβλέψεις είναι για μια εισπρακτική επιτυχία τόσο μεγάλη όσο τεράστιες είναι και οι τρύπες λογικής και αληθοφάνειας στο σενάριο.

Απολαύστε το τρέιλερ


Δείτε ακόμα: