Buzz

«Disobedience»: Ρέιτσελ Βάις, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς κι ένας απαγορευμένος έρωτας, στη νέα ταινία του Σεμπαστιάν Λέλιο

στα 10

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης του «Μια Φανταστική Γυναίκα» σε μια νέα ιστορία καταπιεσμένης επιθυμίας.

«Disobedience»: Ρέιτσελ Βάις, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς κι ένας απαγορευμένος έρωτας, στη νέα ταινία του Σεμπαστιάν Λέλιο

Δεν έχει κλείσει ένας χρόνος απ' όταν πρωτοείδαμε τη «Φανταστική Γυναίκα» του Σεμπαστιάν Λέλιο στην περσινή Berlinale κι ο συναρπαστικός Χιλιανός σκηνοθέτης γυρίζει, αυτό τον καιρό, το αγγλόφωνο ριμέικ της πρώτης του ταινίας, του «Gloria», με την Τζούλιαν Μουρ στον κεντρικό ρόλο. Παράλληλα, ο Λέλιο έχει ήδη έτοιμο το επόμενο φιλμ του, που βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες τον Απρίλιο κι αναμένεται να μας συγκλονίσει, με σαφώς πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζούλιαν Μουρ είναι η νέα «Gloria» στο ριμέικ της ταινίας του Σεμπαστιάν Λέλιο

disobedience 607

disobedience 607

Η ταινία λέγεται «Disobedience», το σενάριο, διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος της Ναόμι Ολντερμαν, υπογράφει η Ρεμπέκα Λένκιεβιτς του «Ida» κι εκτυλίσσεται στην κοινότητα Ορθόδοξων Εβραίων στο Χέντον του Λονδίνου. Εκεί επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη η «έκπτωτη» Ρόνιτ, για την κηδεία του ραβίνου πατέρα της κι έρχεται, ξανά, αντιμέτωπη με το απαγορευμένο πάθος για το οποίο η κοινότητα την εξοστράκισε χρόνια πριν: την Εστι, τώρα παντρεμένη μ' έναν από τους επιφανείς άνδρες της κοινότητας. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμη: «Βρισκόμαστε σ' ένα εξελικτικό σταυροδρόμι» - Ο Σεμπαστιάν Λέλιο μιλά στο Flix για «Μια Φανταστική Γυναίκα»

disobedience poster 607