Buzz

Ο Πολ Γκρίνγκρας επιστρέφει με νέα ταινία με τίτλο «The Lost Bus»

στα 10

Στην ταινία, η οποία θα βασίζεται σε βιβλίο της Λίζι Τζόνσον, θα πρωταγωνιστούν οι Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και Τζέιμι Λι Κέρτις.

Ο Πολ Γκρίνγκρας επιστρέφει με νέα ταινία με τίτλο «The Lost Bus»

Ο Πολ Γκρίνγκρας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη τέσσερα χρόνια μετά «Τα Νέα του Κόσμου» με μια νέα ταινία με τίτλο «The Lost Bus».

Βασισμένη στο βιβλίο της Λίζι Τζόνσον «Paradise: One Town’s Struggle To Survive An American Wildfire» η ταινία, σε σενάριο του Μπραντ Ινγκλσμπι, θα επικεντρωθεί στους ηρωισμούς ενός οδηγού λεωφορείου και μιας τοπικής δασκάλας που έσωσε ένα λεωφορείο γεμάτο παιδιά κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς που κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος του Paradise της Καλιφόρνια το 2018. 85 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πυρκαγιά, αλλά όλα τα παιδιά στο λεωφορείο σώθηκαν.

Διαβάστε ακόμα: Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον θα συνεργαστούν ξανά στην ταινία «Animals»

Paul Greengrass 607

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στον ρόλο του οδηγού του λεωφορείου Κέβιν ΜακΚέι και η Τζέιμι Λι Κέρτις στον ρόλο της δασκάλας Μέρι Λούντβιγκ. Η ταινία θα είναι σε παραγωγή του Τζέισον Μπλαμ και του στούντιο Blumhouse, ενώ βρίσκοντας στις τελικές διαπραγματεύσεις με το στούντιο της Apple TV για να κάνει τη διανομή.

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στα δεύτερα μισά του 2024 για να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025.