Buzz

Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον θα συνεργαστούν ξανά στην ταινία «Animals»

στα 10

Δέκατη συνεργασία για τους Αφλεκ και Ντέιμον και δεύτερη κάτω από την στέγη του νέου τους στούντιο, αυτή την φορά με ένα θρίλερ.

Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον θα συνεργαστούν ξανά στην ταινία «Animals»

Οι Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον πέρα από εδώ και πολλά χρόνια κολλητοί φίλοι είναι κι αρκετά καλοί συνεργάτες. Μάλιστα οι δυο τους έχουν συνεργαστεί εννιά φορές στο παρελθόν, με την τελευταία φορά να είναι η περσινή ταινία «Air», η οποία αποτέλεσε και την πρεμιέρα του κοινού τους στούντιο παραγωγής ταινιών με όνομα Artists Equity. Και τώρα ετοιμάζονται να συνεργαστούν για δέκατη φορά με μια νέα ταινία με τίτλο «Animals».

air

Η ταινία, η οποία έπαιζε παλιότερα με τίτλους όπως «The Animal of Los Angeles» και «Be Gentlemen», θα σκηνοθετηθεί από τον Αφλεκ με σενάριο του Κόνορ ΜακΙντάιρ και τον Ντέιμον να πρωταγωνιστεί, θα ακολουθεί ένας υποψήφιος δήμαρχος του οποίου ο γιος απαγάγεται, αναγκάζοντας αυτόν και τη γυναίκα του να λερώσουν τα χέρια τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα μέλη του καστ, αν και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν φέτος τον Μάρτιο στο Λος Αντζελες σε παραγωγή του Netflix. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2025 για ένα μικρό χρονικό διάστημα πριν κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix.