Buzz

Πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Μαζί με την ανακοίνωση ότι η Sony Pictures απέκτησε τα δικαιώματα για την ταινία, το Screen International δημοσιεύει και την πρώτη φωτογραφία.

Πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Κόλιν Φάρελ, ο Τζον Σ. Ράιλι και ο Μπεν Γουίσο ποζάρουν με ύφος αρκετά «λανθιμικό» στην πρώτη επίσημη φωτογραφία από την ταινία που ολοκληρώνει τα γυρίσματα της αυτές τις μέρες και τις επόμενες, στην διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών θα είναι πιθανότατα ένα από τα hot φιλμ στην αγορά του Φεστιβάλ.

Οπώς ανακοινώνει το screen international όμως, η Sony International Pictures αγόρασε ήδη τα δικαιώματα του φιλμ για Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, τις γερμανόφωνες ευρωπαϊκες χώρες, την ανατολική Ευρώπη την Σκανδιναβία και την Λατινική Αμερική.

Το φιλμ του Λάνθιμου είναι μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης, τοποθετημένη σε ένα δυστοπικό, κοντινό μέλλον, όπου όλοι οι μόνοι άνθρωποι, σύμφωνα με τους κανόνες της Πόλης, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο. Εκεί είναι υποχρεωμένοι να βρουν έναν ταιριαστό σύντροφο μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν μεταμορφώνονται σε ένα ζώο της επιλογής τους κι απελευθερώνονται στο Δάσος. Ενας απελπισμένος Αντρας το σκάει από το Ξενοδοχείο στο Δάσος εκεί όπου ζουν οι Μοναχικοί κι εκεί ερωτεύεται, ακόμη κι αν αυτό είναι ενάντια στους κανόνες τους.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φάρελ, η Ρέιτσελ Βάις, η Λέα Σεϊντού, ο Μπεν Γουίσο,η Ολίβια Κόλμαν καθώς και οι Αριάν Λαμπέντ και Αγγελική Παπούλια. Η παραγωγή του φιλμ είναι των Element Pictures, Limp films, Scarlet Films, ενω συμπαραγωγοί είναι οι Faliro House, η Haut et Court και η Lemming Film, ενώ η χρηματοδότηση προήλθε από το Irish Film Board, το BFI Film Fund, το Eurimages, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου το γαλλικό CNC το Dutch Film Fund και το Canal+.

1

Διαβάστε περισσότερα για το «The Lobster»: