Buzz

Οι παπαράτσι κάνουν πάρτι στα γυρίσματα του «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Ο Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Γουάιζ κρατιούνται χέρι – χέρι και οι φωτογραφικές μηχανές δεν προλαβαίνουν να τραβάνε στιγμιότυπα!

Οι παπαράτσι κάνουν πάρτι στα γυρίσματα του «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

Με την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «The Lobster», να έχει ξεκινήσει γυρίσματα από τις 24 Μαρτίου και τον Κόλιν Φάρελ να είναι ο πρώτος μεγάλος σταρ από το πολυπληθές διεθνές καστ που φτάνει στην Ιρλανδία, το ενδιαφέρον για το «The Lobster» έχει προφανώς ανέβει κατακόρυφα. Πόσω μάλλον τώρα που στο σετ κατέφθασε και η Ρέιτσελ Γουάιζ, για τις κοινές της σκηνές με τον Φάρελ. Στα γυρίσματα που γίνονται ακόμα στο Δουβλίνο, οι δυο ηθοποιοί είναι ντυμένοι με συντηρητικά κοστούμια (με το μουστάκι του Κόλιν Φάρελ να θυμίζει έντονα τον σεναριογράφο της ταινίας, Ευθύμη Φιλίππου) και μοιάζουν να δουλεύουν χαρούμενοι, ενώ ο παρατηρητικός φωτογράφος του αποτυπώνει όσα συμβαίνουν.

Το φιλμ του Λάνθιμου είναι μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης, τοποθετημένη σε ένα δυστοπικό, κοντινό μέλλον, όπου όλοι οι μόνοι άνθρωποι, σύμφωνα με τους κανόνες της Πόλης, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο. Εκεί είναι υποχρεωμένοι να βρουν έναν ταιριαστό σύντροφο μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν μεταμορφώνονται σε ένα ζώο της επιλογής τους κι απελευθερώνονται στο Δάσος. Ενας απελπισμένος Αντρας το σκάει από το Ξενοδοχείο στο Δάσος εκεί όπου ζουν οι Μοναχικοί κι εκεί ερωτεύεται, ακόμη κι αν αυτό είναι ενάντια στους κανόνες τους. Τα γυρίσματα του «The Lobster» θα ολοκληρωθούν μέσα στον Μάιο.

Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα κι αναγνωρίστε τον Γιώργο Λάνθιμο σε ώρα εργασίας!

Διαβάστε περισσότερα για το «The Lobster»:

lob01

lob02

lob03

lob04

lob05

lob06

lob07

lob08

!lob09](https://flix.gr/uploads/images/1399537709.jpg)

lob10

lob11

lob12