Buzz

Επιστροφή στο σπίτι: Νέο τρέιλερ για το «The Girl in the Spider’s Web»

στα 10

Με καινούργιο καστ και σκηνοθέτη, αλλά εξίσου σκοτεινή ατμόσφαιρα, το Κορίτσι με το Τατουάζ επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη.

Flix Team
Επιστροφή στο σπίτι: Νέο τρέιλερ για το «The Girl in the Spider’s Web»

Μπορεί η Ρούνι Μάρα να μην είναι πια η Λίζμπεθ Σαλάντερ, αλλά κανείς δεν θα παραπονεθεί όταν στη θέση της στην καινούρια ταινία της σειράς του «Dragon Tatoo» συναντάμε την Κλερ Φόι, μια από τις καλύτερες ηθοποιούς των ημερών μας (και άρτι βραβευθείσα με Εμμυ), ικανή να υποδυθεί μια καθώς πρέπει βασίλισσα ή μια γυναίκα με έναν βαθιά σκοτεινό εσωτερικό κόσμο.

The Girl in the Spider’s Web 607

Και μαζί με την Κλερ Φόι, όλο το καστ της σειράς όπως το γνωρίσαμε στην ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ ανανεώνεται με καινούριους πρωταγωνιστές και μαζί έναν καινούριο σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Φέντε Αλβαρεζ, ο οποίος με ταινίες όπως το «Το Πρόσωπο του Κακού» ή το «Μην Ανασαίνεις» έχει αποδείξει πως κατέχει τους κανόνες ενός αγωνιώδους θρίλερ ακόμη κι αν -κακά τα ψέματα- δεν είναι Φίντσερ.

Το νέο φιλμ βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Λάγκεργκραντς, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στους χαρακτήρες της πρωτότυπης λογοτεχνικής τριλογίας του Στιγκ Λάρσον.

Διαβάστε ακόμη: Ανόθευτοι, απολαυστικοί, σπουδαίοι αδελφοί Κοέν στο τρέιλερ του «The Ballad of Buster Scruggs»

The Girl in the Spider’s Web 607

The Girl in the Spider’s Web 607

Το δεύτερο, πιο εκτεταμένο τρέιλερ, πάντως, δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό από το προηγούμενο (δείτε το εδώ), όσο παγωμένο περιμένεις από τον κρύο σκανδιναβικό βορά κι όσο καυτό από μια ταινία που φιλοδοξεί να βάλει φωτιά στο box office.

Δείτε το παρακάτω κι ετοιμαστείτε για μια κατάδυση στο σκοτεινό παρελθόν της μυστηριώδους ηρωίδας, καθώς η χαμένη αδελφή της Λίσμπεθ Σαλάντερ μοιάζει να είναι το πρόσωπο κλειδί στο νέο φιλμ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη Οκτωβρίου.


Διαβάστε ακόμη

The Girl in the Spider’s Web 607