Buzz

Γιατί η αράχνη δεν πιάνεται στον ιστό της; Τρέιλερ για το «The Girl In The Spider’s Web»

στα 10

Το κορίτσι μπορεί να άλλαξε, αλλά το τατουάζ μένει ίδιο.

Γιατί η αράχνη δεν πιάνεται στον ιστό της; Τρέιλερ για το «The Girl In The Spider’s Web»

Μπορεί η Ρούνι Μάρα να μην είναι πια η Λίζμπεθ Σαλάντερ, αλλά κανείς δεν θα παραπονεθεί όταν στην θέση της στην καινούρια ταινία της σειράς του «Dragon Tatoo» συναντάμε την Κλερ Φόι, μια από τις καλύτερες ηθοποιούς των ημερών μας, ικανή να υποδυθεί μια καθώς πρέπει βασίλισσα ή μια γυναίκα με έναν βαθιά σκοτεινό εσωτερικό κόσμο.

The Girl In The Spider’s Web 607

Και μαζί με την Κλερ Φόι, όλο το καστ της σειράς όπως το γνωρίσαμε στην ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ ανανεώνεται με καινούριους πρωταγωνιστές και μαζί έναν καινούριο σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Φέντε Αλβαρεζ ο οποίος με ταινίες όπως το «Το Πρόσωπο του Κακού» ή το «Μην Ανασαίνεις», έχει αποδείξει πως κατέχει τους κανόνες ενός αγωνιώδους θρίλερ ακόμη κι αν –κακά τα ψέματα- δεν είναι Φίντσερ.

Δείτε ακόμη: - Ο Πίτερ Τζάκσον φέρνει την Αποκάλυψη στο νέο τρέιλερ για τις «Φονικές Μηχανές»

The Girl In The Spider’s Web 607

Το πρώτο τρέιλερ πάντως δείχνει όσο παγωμένο περιμένεις από τον κρύο σκανδιναβικό βορά κι όσο καυτό από μια ταινία που φιλοδοξεί να βάλει φωτιά στο box office. Οσο για την Κλερ Φόι, μπορεί να μην δείχνει τι ακριβώς μπορεί να κάνει στο βίντεο που ακολουθεί –καθώς στα περισσότερα πλάνα απλά κοιτάζει με ένα μείγμα δέους κι απορίας- αλλά νιώθεις από το βλέμμα της και μόνο ότι θα είναι μια Λίζμπεθ που θα θυμάσαι!


The Girl In The Spider’s Web 607

Διαβάστε ακόμη