Buzz

Πότε δεν είναι πολύ νωρίς για μια καριέρα στο έγκλημα. Τρέιλερ για το «White Boy Rick» του Γιαν Ντεμάνζ

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «'71», επιστρέφει με μια απίστευτη αληθινή ιστορία.

Πότε δεν είναι πολύ νωρίς για μια καριέρα στο έγκλημα. Τρέιλερ για το «White Boy Rick» του Γιαν Ντεμάνζ

Ηταν πριν τέσσερα χρόνια στο Βερολίνου όπου το εκρηκτικό κινηματογραφικό ντεμπούτο του Γιαν Ντεμάνζ κατέπληξε το φεστιβάλ κι έκανε τους πάντες να σημειώσουν το όνομα του γαλλικής καταγωγής σκηνοθέτη που διαμέσου της Μεγάλης Βρετανίας εμφανίστηκε ως ένας ολοκληρωμένος κι αξιοπρόσεκτος σκηνοθέτης.

Μετά την Ιρλανδία της δεκαετίας του ‘70, η καινούργια του ταινία «White Boy Rick» είναι τοποθετημένη μια δεκαετία αργότερα και μια ήπειρο πιο μακριά κι αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός νεαρού πληροφοριοδότη του FBI που βρέθηκε στην αντίθετη πλευρά του νόμου.

white boy rick 607

Ο Ρικι Γουερς Τζούνιορ στρατολογήθηκε από το FBI στα 14 του προκειμένου να εμπλακεί στον κόσμο των ναρκωτικών στο Ντιτρόιτ, κι αποδείχτηκε πολύτιμος συνεργάτης του. Τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που οι πληροφορίες του ενοχοποιήσαν αστυνομικούς και την οικογένεια του δημάρχου της πόλης και η συνεργασία του με τις αρχές διακόπηκε. Κι έτσι ο άνεργος νεαρός αποφάσισε στην λογικη του «μάθε τέχνη κι άστηνε», να ασχοληθεί με την διακίνηση ναρκωτικών αντί πληροφοριών σε μια καριέρα που τον οδήγησε στην φυλακή πριν κλείσει τα 16.

white boy rick 607

Με τον πρωτοεμφανιζόμενο Ρίτσι Μέριτ να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Τζένιφερ Τζέισον Λι και Μπρους Ντερν να συμπληρώνουν τους βασικούς ρόλους, το φιλμ του Ντεμάνζ υπόσχεται αν μη τι άλλο, μια γεμάτη ενέργεια βόλτα στην άγρια πλευρά του αμερικάνικου ονείρου.

white boy rick 607

Δείτε το τρέιλερ.


white boy rick 607

Δείτε ακόμη: