Buzz

Ο Πίτερ Τζάκσον φέρνει την Αποκάλυψη στο νέο τρέιλερ για τις «Φονικές Μηχανές»

στα 10

Με τον Τζάκσον σε ρόλο παραγωγού, ο στενός συνεργάτης του, Κρίστιαν Ρίβερς, ζωντανεύει εντυπωσιακά τα βιβλία φαντασίας του Φίλιπ Ριβ.

Ο Πίτερ Τζάκσον φέρνει την Αποκάλυψη στο νέο τρέιλερ για τις «Φονικές Μηχανές»

Στο σύμπαν του «Mortal Engines» βρισκόμαστε χιλιάδες χρόνια αφότου η ανθρωπότητα έχει μηδενίσει και ξεκινήσει από την αρχή, σε έναν κόσμο όπου οι πόλεις δεν είναι κάτι στατικό στον χάρτη, μα τεράστιες μηχανές που κινούνται σε ρόδες.

Οι μεγαλουπόλεις σαρώνουν τον πλανήτη κυνηγώντας μικρότερες πόλεις και χωριά -κι αυτά κινούμενα- σε μια steampunk οργιαστική φαντασία που αν μη τι άλλο δείχνει θεαματική στη μεταφορά της στην οθόνη.

Διαβάστε ακόμη: Στο «The Old Man and the Gun», ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ είναι για μια ακόμη φορά ο πιο cool ληστής του κόσμου

Mortal Engines 607

Mortal Engines 607

Mortal Engines 607

Ο Πίτερ Τζάκσον έχει εδώ τον ρόλο του παραγωγού, έχοντας αναθέσει τη σκηνοθεσία στον πρωτοεμφανιζόμενο Κρίστιαν Ρίβερς, ο οποίος έχει θητεύσει για χρόνια διπλά του τόσο σαν storyboard artist όσο και σαν σκηνοθέτης των σκηνών δράσης στις ταινίες της σειράς του «Hobbit».

Οι «Φονικές Μηχανές» φιλοδοξούν να ξεκινήσει τη δική τους κινηματογραφική saga, αφού η λογοτεχνική σειρά του Φίλιπ Ριβ στην οποία βασίζεται αποτελείται από τέσσερα βιβλία και η προώθησή του έχει ήδη ξεκινήσει θεαματικά. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου 2018.


Διαβάστε ακόμη

Mortal Engines 607