Buzz

To «Viper Club», η πρώτη ταινία σε παραγωγή YouTube, έχει τρέιλερ

στα 10

Με πρωταγωνίστρια μάλιστα την Οσκαρούχα Σούζαν Σάραντον, το YouTube είναι αποφασισμένο να μειώσει την διαφορά με τις άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

To «Viper Club», η πρώτη ταινία σε παραγωγή YouTube, έχει τρέιλερ

Μπορεί το YouTube να βρίσκεται ακόμα αρκετά πίσω, όσο αφορά την παραγωγή σειρών και ταινιών, σε σχέση πάντα με τους ανταγωνιστές του, το Netflix και το Amazon, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν προσπαθεί.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η αναβίωση του «Karate Kid», με τη σειρά «Kobra Kai», στην διαδικτυακή πλατφόρμα, το YouTube αποφάσισε να δοκιμάσει να κάνει παραγωγή την πρώτη του ταινία, με τίτλο «Viper Club», και πρωταγωνίστρια μάλιστα την Σούζαν Σάραντον.

Διαβάστε ακόμα: Τι σημαίνει για το σινεμά (και το Netflix) η βράβευση του «Roma» με το Χρυσό Λέοντα στο 75ο Φεστιβάλ Βενετίας

viper club 607

Η ταινία μιλάει για μια νοσοκόμα, την Σάραντον, η οποία προσπαθεί να βρει όσους περισσότερους υποστηρικτές για τον δημοσιογράφο γιό της, που τον απήγαγαν στη Συρία. Η βοήθεια έρχεται από έναν μυστηριώδη τύπο, τον Ματ Μπόμερ, ο οποίος διευθύνει μια μυστική οργάνωση από δημοσιογράφους και πλούσιους που αποφασίζουν να την βοηθήσουν.

Η σκηνοθέτης της ταινίας Μάριαμ Κέσαρβαρζ, όπως δηλώνει στο Entertainment Weekly, ήθελε να μιλήσει για διάφορα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα μέσω αυτής: «πάνω από όλα [η ταινία] εξετάζει πως η [κοινωνική] τάξη και η πρόσβαση πληροφοριών μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα μιας τέτοιας ιστορίας. Βάλαμε τον χαρακτήρα [Σάραντον] να είναι νοσοκόμα στα επείγοντα περιστατικά γιατί θέλαμε να δείξουμε έτσι το πόσο εμβληματική είναι η προσφορά της στην Αμερική.»

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο αυτή την εβδομάδα, ενώ θα παιχτεί και σε περιορισμένες αίθουσες τον Οκτώβριο πριν κάνει την πρεμιέρα της στο YouTube. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: