Buzz

To reboot του «Εξορκιστή» θα είναι κάτι το φρέσκο και αρκετά τρομαχτικό

στα 10

Τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας Τζέισον Μπλουμ.

To reboot του «Εξορκιστή» θα είναι κάτι το φρέσκο και αρκετά τρομαχτικό

Πέρσι ο Τζέισον Μπλουμ με το στούντιο του, το Blumhouse, αποφάσισε να αναβιώσει ένα ακόμα κλασικό franchise τρόμου, τον «Εξορκιστή» με τον σκηνοθέτη Ντείβιντ Γκόρντον Γκριν, του reboot του «Halloween», να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα ή για το τι ακριβώς πρόκειται. Θα αποτελεί μια συνέχεια των προηγούμενων ταινιών ή θα είναι ένα ακόμα reboot στο οποίο δεν θα λάβουν υπόψιν τα σίκουελς που έχουν βγει ως τώρα, όπως έγινε και με το «Halloween»;

Διαβάστε ακόμα: Η Ελεν Μπέρστιν θα επιστρέψει για τον νέο «Εξορκιστή» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Exorcist Linda Blair

Πάντως ο Μπλουμ μιλώντας πρόσφατα στο CinePOP, προσπάθησε να ρίξει λίγο περισσότερο φως στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. «Αυτό που ελπίζω να κάνω με τον “Εξορκιστή” είναι το ίδιο που κάναμε με το “Halloween”. Η πρώτη ταινία “Halloween” ήταν υπέροχη, η δεύτερη ήταν καλή και οι υπόλοιπες δεν ήταν τόσο καλές. Και μετά μπήκαμε εμείς και κάπως τις συμμαζέψαμε, και άρεσε στον κόσμο, οπότε ελπίζω να κάνουμε το ίδιο πράγμα με τον “Εξορκιστή”. Ολοι πιστεύουν ότι θα φάμε τα μούτρα μας, αλλά νομίζω ότι έχουμε τον ίδιο σκηνοθέτη, τον Ντείβιντ Γκόρντον Γκριν, και τον ίδιο σεναριογράφο τον Ντάνι ΜακΜπράιντ. Και νομίζω ότι θα επανεφεύρουμε τον “Εξορκιστή” έτσι ώστε να δείχνει φρέσκο, νέο, διαφορετικό, αλλά, ξέρετε, να σχετίζεται και με την πρώτη ταινία, αλλά και να είναι πραγματικά τρομακτικό».

Επίσης οι πληροφορίες λένε πως ο Γουίλιαμ Φρίντκιν δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή την ταινία, ενώ άγνωστο παραμένει εάν ο ίδιος έδωσε την συγκατάθεσή του για όλο αυτό ή απλά αποφάσισε να μη ασχοληθεί καθόλου. Τέλος, κι όσο αφορά το καστ, οι περισσότεροι ηθοποιοί από την ταινία του ’73 έχουν πεθάνει με την Ελεν Μπέρστιν να επιστρέφει, και μαζί της θα φέρει και τον Λέσλι Οντομ Τζ. υποψήφιος για 2 Οσκαρ φέτος με το «One Night in Miami» και κάτοχος βραβείου Tony για το «Hamilton». Ελπίζουμε αν ακολουθήσει σύντομα και η Λίντα Μπλερ.

Αναμένουμε περισσότερα.