Buzz

O Σκοτ Ντέρικσον θα καλέσει τα πνεύματα με το «The Black Phone»

στα 10

Ο Ντέρικσον επιστρέφει ξανά στο είδος που τον έκανε γνωστό, αυτή τη φορά μεταφέροντας τη μικρή ιστορία του Τζο Χιλ από την ανθολογία ιστοριών τρόμου του «20th Century Ghosts».

O Σκοτ Ντέρικσον θα καλέσει τα πνεύματα με το «The Black Phone»

Μπορεί η ταινία «Sinister» να έχει κερδίσει, επιστημονικά πάντα, τον τίτλο της πιο τρομαχτικής ταινίας όλων των εποχών, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως κάνει τον σκηνοθέτη της, Σκοτ Ντέρικσον, να επαναπαυτεί. Ετσι, ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να συνεργαστεί με τον σεναριογράφο Σι Ρόμπερτ Κάργκιλ για να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη την ιστορία τρόμου του Τζο Χιλ, γιου του Στίβεν Κινγκ, «The Black Phone», η οποία είναι μέρος της ανθολογίας του συγγραφέα, «20th Century Ghosts».

Πρόκειται για μια αρκετά σκοτεινή ιστορία στην οποία ένα μικρό παιδί έχει απαχθεί από έναν άγνωστο και βρίσκεται κλειδωμένο σε ένα σκοτεινό υπόγειο, γεμάτο από το αίμα δολοφονημένων μικρών παιδιών. Εκεί υπάρχει ένα χαλασμένο μαύρο τηλέφωνο το οποίο, ξαφνικά, αρχίζει να χτυπάει.

Διαβάστε ακόμα: O Νιλ Γκέιμαν δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την σειρά του Netflix «Sandman»

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία του Τζο Χιλ μεταφέρεται στην οθόνη. Πριν από αυτή είχαμε δει το «Horns», με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, το «In the Tall Grass», το οποίο ο Τζο είχε γράψει μαζί με τον πατέρα του, Στίβεν Κινγκ, και πριν λίγο καιρό η σειρά «NOS4A2» κατάφερε να κρατήσει για δυο μόλις σεζόν.

Ο Ντέρικσον δήλωσε πως δεν θα συμβιβαστεί η ταινία αυτή να είναι κάτι λιγότερο από R-rated, άρα να περιμένουμε αρκετό gore και αίμα αλλά και περισσότερες ανατριχίλες. Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Μέισον Θέιμς στον ρόλο του μικρού αγοριού, Τζον Φίνεϊ, το οποίο βρίσκεται κλειδωμένο στο υπόγειο και η Μάντελιν ΜακΓκρο, που θα παίξει το ρόλο της αδερφής του (αν και ο χαρακτήρας αυτός εμφανίζονταν ελάχιστα στην ιστορία, ο ρόλος της φαίνεται πως έχει μεγαλώσει για την ταινία).

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Τζέισον Μπλουμ με το στούντιο του Blumhouse, μαζί με τους Ντέρικσον και Κάργκιλ. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμα: To επόμενο Halloween θα βγει για να σκοτώσει. Νέο teaser του «Halloween Kills»

black phone 607