Buzz

Η Μίλι Αλκοκ θα είναι η Supergirl στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC

στα 10

Η Αλκοκ, που την γνωρίσαμε ως την νεαρή πριγκίπισσα Ρενίρα Ταργκάριεν στο «House of the Dragon», θα παίξει τον ρόλο της Supergirl στο νέο DCU.

Η Μίλι Αλκοκ θα είναι η Supergirl στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC

Εδώ και κάποιες λίγες εβδομάδες οι Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν, οι δυο CEO του DC Studios, είχαν ξεκινήσει την διαδικασία του να βρουν την Super Girl για το νέο DC Universe το οποίο ετοιμάζουν. Και την βρήκαν, σχετικά γρήγορα, στο πρόσωπο της Μίλι Αλκοκ, την οποία γνωρίσαμε ως την νεαρή πριγκίπισσα Ρενίρα Ταργκάριεν στο «House of the Dragon».

Δεδομένου ότι ο Γκαν και Σάφραν την επέλεξαν νωρίς, πριν βρεθεί ο σκηνοθέτης για την ταινία «Supergirl», ακούγεται πως η Αλκοκ θα εμφανιστεί ως ο χαρακτήρας, έστω και για λίγο, στο «Superman: Legacy» του Γκαν, το οποία ξεκινά γυρίσματα τον Μάρτιο για να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2025. Ο Γκα αποκάλυψε πρόσφατα στο Threads ότι η ταινία δεν θα είναι μια ιστορία προέλευσης του Superman, αντ' αυτού τοποθετώντας τον Κλαρκ Κεντ ήδη ως Superman και ως ρεπόρτερ στην εφημερίδα The Daily Planet (και για όσους αναρωτιούνται, ο Γκαν επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Batman δεν θα εμφανιστεί).

Διαβάστε ακόμα: Ποιοι θα παίξουν τους Λεξ Λούθορ και Τζίμι Ολσεν στο «Superman: Legacy»;

supergirl

Άλλες ηθοποιοί οι οποίες πέρασαν από οντισιόν για τον ρόλο της Supergirl ήταν και η Εμίλια Τζόουν, γνωστή από το «CODA», και η Μεγκ Ντόνελι η οποία έχει δανείσει την φωνή της στον χαρακτήρα στις ταινίες κινουμένων σχεδίων της DC «Legion of Superheroes» και «Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One».

Τέλος, όταν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το κεφάλαιο Gods and Monsters της DC, ο Γκαν είπε ότι το Supergirl θα βασιστεί στο «Supergirl: Woman Of Tomorrow» του συγγραφέα Τομ Κινγκ και ίσως θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος της ταινίας του.