Buzz

Αυτά θα είναι τα νέα πρόσωπα του Superman και της Λόις Λέιν στο «Superman: Legacy»

στα 10

Κυρίες και κύριοι καλωσορίστε τους νέους Κλαρκ Κεντ και Λόις Λέιν.

Αυτά θα είναι τα νέα πρόσωπα του Superman και της Λόις Λέιν στο «Superman: Legacy»

Η πρώτη ταινία στο καινούργιο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με τίτλο «Gods & Monsters», δημιουργίας του Τζέιμς Γκαν και του Πίτερ Σάφραν , θα είναι το «Superman: Legacy», η οποία θα λέει μια καινούργια εκδοχή στην ιστορία του Ανθρώπου από Ατσάλι. Η παραγωγή της ταινίας έχει ήδη πάρει μπροστά και πριν λίγο καιρό είχαν ακουστεί κάποια ονόματα τα οποία «φλερτάρουν» με τους αρκετά σημαντικούς ρόλους του Κλαρκ Κεντ aka Superman και της Λόις Λέιν και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Διαβάστε ακόμα: Μια crossover ταινία της Marvel με την DC είναι πλέον πολύ πιθανή

superman legacy

Ο Ντέιβιντ Κόρενσουετ, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο «Pearl», θα είναι ο καινούργιος Superman και η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά «The Marvelous Mrs. Maisel», θα παίξει τον ρόλο της Λόις Λέιν. Ο Κόρενσουετ κονταροχτυπήθηκε με τους Βρετανους ηθοποιοί Τομ Μπρίτνεϊ, Νίκολας Χουλτ και Αντριου Ρίτσαντσον, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να συγκριθούν μαζί του. Από την άλλη πλευρά η Μπρόσναχαν είχε περάσει για από οντισιόν για τον ρόλο της Λόις Λέιν μαζί με τις Εμα Μακί, Φίμπι Ντάινεβορ και Σαμάρα Γουίβινγκ. Ομως το THR είχε αναφέρει τότε πως η οντισιόν της Μπρόσναχαν ήταν «εκπληκτική» και είχε καταφέρει να επισκιάσει τον ανταγωνισμό.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία θα είναι του ίδιου του Τζέιμς Γκαν, ο οποίος έχει πει στο παρελθόν ότι απέρριψε τον Superman πριν από χρόνια, όταν του πρότειναν το έργο σε μια άλλη εποχή της DC, αλλά ξεκάθαρα το ξανασκέφτηκε τώρα μιας και βρήκε μια καλή ιστορία να πει.

H ταινία έχει ημερομηνία κυκλοφορίας 11 Ιουλίου 2025 και μπορεί οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν είναι ασαφείς, αλλά ξέρουμε ότι θα επικεντρωθεί σε έναν νεότερο Superman, με τα πρώτα βήματα του Κλαρκ Κεντ στην Daily Planet.