Buzz

Μια crossover ταινία της Marvel με την DC είναι πλέον πολύ πιθανή

στα 10

Ο υπεύθυνος πλέον των DC Studios δήλωσε πως μια τέτοια ταινία έχει περάσει από το μυαλό όλων, αλλά αν θα γίνει ποτέ αυτό θα είναι στο αρκετά μακρινό μέλλον.

Μια crossover ταινία της Marvel με την DC είναι πλέον πολύ πιθανή

Πόσοι φαν της Marvel και της DC δεν είχαν σκεφτεί, έστω και μια φορά, ένα crossover ανάμεσα στα δυο αγαπημένα τους κινηματογραφικά σύμπαντα; Εξάλλου δεν είναι κάτι το εντελώς εξωπραγματικό μιας και στα comics αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές, με ίσως το πιο γνωστό την σειρά «DC vs Marvel», η οποία κυκλοφόρησε σε τέσσερα τεύχη από τον Απρίλιο ως το Μάιο του 1996.

Αλλά φαίνεται πως αυτή η σκέψη δεν έχει περάσει μόνο από τους ίδιους τους φανς, αλλά και από τα μεγάλα κεφάλια των δυο αυτών στούντιο. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο υπεύθυνος πλέον των DC Studios, και πρώην αγαπημένος της Marvel, Τζέιμς Γκαν σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό Empire, στα πλαίσια του αφιερώματος του περιοδικού για το «Guardians of the Galaxy Vol. 3».

Διαβάστε ακόμα: Ο πρώτος Λατίνος υπερήρωας κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο τρέιλερ του «Blue Beetle»

james gunn

«Είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι πιο πιθανό τώρα που είμαι επικεφαλής [στην DC]», είπε ο Γκαν. «Ποιος ξέρει;» Αλλά ο Γκαν παραδέχτηκε ότι αν γινόταν ποτέ μια ταινία crossover, αυτό θα γινόταν μετά από πολλά χρόνια. «Αυτό είναι πολλά χρόνια μακριά, ωστόσο. Νομίζω ότι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε το τι κάνουμε [στη DC]. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν το έχουμε συζητήσει. Αλλά όλες οι συζητήσεις ήταν περισσότερο στην πλάκα.»

Και εδώ που τα λέμε ο Γκαν έχει ένα δίκιο. Το κινηματογραφικό σύμπαν της DC θα πρέπει πρώτα να βρει τον εαυτό του (και με τον Γκαν στο πηδάλιο σίγουρα αυτό θα το καταφέρει στο άμεσο μέλλον) πριν τολμήσει κάτι τόσο μεγαλειώδες, μέσα στο οποίο ίσως να μην καταφέρει να ανταπεξέλθει.

Αλλά για την ώρα αναμένουμε το πρώτο κεφάλαιο της νέα αυτής γενιάς του DCU με τίτλο «Gods and Monsters», το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου 2025 με το «Superman: Legacy» σε σκηνοθεσία του ίδιου του Τζέιμς Γκαν.