Buzz

Ο πρώτος Λατίνος υπερήρωας κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο τρέιλερ του «Blue Beetle»

στα 10

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 18 Αυγούστου

Ο πρώτος Λατίνος υπερήρωας κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο τρέιλερ του «Blue Beetle»

Τα πράγματα στο DCEU είναι κάπως περίεργα, τώρα που ετοιμάζεται για το πιο μεγάλο του ρεκτιφιέ υπό την εποπτεία του Τζέιμς Γκαν.

Το «The Flash» σε σκηνοθεσία του Αντι Μουσιέτι, το οποίο θα βγει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου, αναμένεται να δώσει εκείνη την ώθηση που χρειάζεται το κινηματογραφικό σύμπαν της DC για να αλλάξει κατεύθυνση, αλλά τι γίνεται με τις ταινίες που θα ακολουθήσουν; Θα συνεχίσουν οι ήρωες και οι ιστορίες τους να υπάρχουν ή απλά θα υποβιβαστούν σε one (hit) wonders;

Μια τέτοια ταινία είναι και το «Blue Beetle», η πρώτη σόλο ταινία με Λατίνο υπερήρωα σε σκηνοθεσία του Ανγκέλ Μανουέλ Σότο και πρωταγωνιστή τον Ζόλο Μαριντουένια, τον οποίο γνωρίσαμε στη σειρά «Cobra Kai» του Netflix, ο οποίος είναι ένας συνδυασμός Spider-Man και Ant-Man, με κωμικά στοιχεία και gadgets σαν τον Batman.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Γκαν θα σκηνοθετήσει το «Superman: Legacy»

blue beetle

Στα κόμικς ο ήρωας είχε δυο «μετενσαρκώσεις»: τον Τεντ Κορντ, το πρώτο Μπλε Σκαθάρι, ο οποίος ήταν ένα λευκό πλουσιόπαιδο, και τον Τζέιμι Ρέις, έναν πιο νεαρό Λατίνο μαθητή γυμνασίου την οποία εκδοχή φαίνεται πως ακολούθησαν εδώ. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Μπρούνα Μαρκίνεζ, Μπελίσα Εσκομπέντο, Τζορτζ Λόπεζ, Αντριάνα Μπαράζα και η Σούζαν Σαράντον στον ρόλο της κακιάς.

Το «Blue Beetle» θα ανοίξει στις αίθουσες στις 18 Αυγούστου. Ως τότε ας απολαύσουμε το τρέιλερ που ακολουθεί.

blue beetle