Buzz

Ποιοι θα παίξουν τους Λεξ Λούθορ και Τζίμι Ολσεν στο «Superman: Legacy»;

στα 10

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το καστ της νέας ταινίας του Τζείμς Γκαν για την DC.

Ποιοι θα παίξουν τους Λεξ Λούθορ και Τζίμι Ολσεν στο «Superman: Legacy»;

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μάθαμε για τα νέα πρόσωπα των Superman και Λόις Λέιν, αλλά και τις πληροφορίες για τα καινούργια μέλη του καστ στην ταινία «Superman: Legacy», την πρώτη ταινία στο καινούργιο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με τίτλο «Gods & Monsters», δημιουργίας του Τζέιμς Γκαν και του Πίτερ Σάφραν, τώρα έχουμε νέα και για κάποιες νέες προσθήκες.

Ετσι, μετά τους Ντέιβιντ Κόρενσουετ και Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, οι οποίοι θα παίξουν τους Κλαρκ Κεντ και Λόις Λέιν στην ταινία, αλλά και την επιβεβαίωση πως οι Νέιθαν Φίλιον, Ιζαμπέλα Μέρσεντ και Εντι Γκαθέγκι θα παίξουν τους ρόλους των Γκάι Γκάρντνερ (aka Green Lantern), Hawkgirl και Mr. Terrific αντίστοιχα, μαθαίνουμε πως ο Νίκολας Χουλτ βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει τον Λεξ Λούθορ και οι Σκάιλερ Γκισόντο και το μοντέλο Σάρα Σαμπάγιο από την Πορτογαλία, θα παίξουν τους ρόλους Τζίμι Ολσεν και Ιβ Τέστμαστερ (μια ερωμένη του Λούθορ).

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που θα επιστρέψουν στο νέο DCU

superman legacy

Το σενάριο και η σκηνοθεσία θα είναι του ίδιου του Τζέιμς Γκαν, ο οποίος έχει πει στο παρελθόν ότι απέρριψε τον Superman πριν από χρόνια, όταν του πρότειναν το έργο σε μια άλλη εποχή της DC, αλλά ξεκάθαρα το ξανασκέφτηκε τώρα μιας και βρήκε μια καλή ιστορία να πει.

H ταινία έχει ημερομηνία κυκλοφορίας 11 Ιουλίου 2025 και μπορεί οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν είναι ασαφείς, αλλά ξέρουμε ότι θα επικεντρωθεί σε έναν νεότερο Superman, με τα πρώτα βήματα του Κλαρκ Κεντ στην Daily Planet.