Buzz

Ο Στίβεν Κολμπέρ μαντεύει το τέλος του «Game of Thrones»

στα 10

O Kιτ Χάρινγκτον βρέθηκε αντιμέτωπος του Στίβεν Κολμπέρ σ' ένα παιχνίδι που ο οικοδεσπότης προσπαθεί να μαντέψει το τέλος της επικής σειράς κι ο καλεσμένος να συγκρατήσει το καλύτερο poker face του.

Ο Στίβεν Κολμπέρ μαντεύει το τέλος του «Game of Thrones»

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το trailer του 8ου κύκλου του «Game of Thrones», το οποίο μάς πρόσφερε λίγα ψύχουλα για να στηρίξουμε τις δικές μας θεωρίες, να υποπτευτούμε τις εξελίξεις, να δούμε αγαπημένους ήρωες - πριν η πένα των δημιουργών τους θυσιάσει, υποπτευόμαστε, όλους σε κάθε ένα από τα 6 τελικά επεισόδια της επικής σειράς.

Διαβάστε αναλυτικά: 8+1 πράγματα που μάθαμε από το trailer του 8ου κύκλου του «Game of Thrones»

Λίγο μετά από τη διαδυκτιακή πρεμιέρα του trailer αλλά και των πληροφοριών που με προσοχή διέρρευσαν στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Entertainment Weekly, ο Κιτ Χάρινγκτον, ο αγαπημένος «Τζον Σνόου», βρέθηκε καλεσμένος του «Late Night Show», όπου ο Στίβεν Κολμπέρ (μεγάλος φαν της σειράς, όπως και όλων των κλασικών βιβλίων/ταινιών φαντασίας) τον ανέκρινε με όποια μέσα είχε.

Ερωτήσεις-παγίδες, μπηχτές, υπαινιγμοί, μπανανόφλουδες που ο Χάρινγκτον -δασκαλεμένος φυσικά από το ΗΒΟ- απέφευγε σκασμένος στα γέλια.

Στο τέλος ο Κολμπέρ, παραιτείται: «Εγώ θα σου λέω όλα όσα έχω μαντέψει κι εσύ μην αντιδράς καθόλου αν δε θες».

Δείτε το βίντεο:


O 8oς κύκλος του «Game of Thrones» ξεκινάει στις 14 Απριλίου. Θα αποτελείται από έξι χορταστικά επεισόδια.

Διαβάστε περισσότερα: