TV

«Ξέρω το θάνατο. Εχει πολλά πρόσωπα»: Αυτό είναι τo τρέιλερ για τον τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones»

στα 10

Διαβάστε 8 + 1 πράγματα που αποκρυπτογραφήσαμε από το νέο trailer του 8ου κύκλου!

«Ξέρω το θάνατο. Εχει πολλά πρόσωπα»: Αυτό είναι τo τρέιλερ για τον τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones»

Μέσα σε έναν ορυμαγδό από νέο υλικό, φωτογραφίες, making of και συνεντεύξεις των συντελεστών που έχουν βγει στη δημοσιότητα, το HBO ελευθερώνει και το τελικό trailer για τον όγδοο και τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones».

8 + 1 πράγματα που συμπεράναμε βλέποντας το trailer του 8ου κύκλου

Ο χειμώνας έφτασε στο Νότο

Βλέπουμε φλασιές από το στρατό τους που κινείται - χιλιάδες λευκά ζόμπι, οι οπλές των αλόγων τους και ο δράκος από πάγο (θα θυμάστε πώς τον απέκτησαν) Το χιόνι σκεπάζει πια όλο το Γουέστερος - από τις σκεπές του παλατιού της Σάνσα, μέχρι αυτό της Σέρσεϊ.

Η Αρια έχει παγιδευτεί στα ξόρκια της

Που βρίσκεται η ατρόμητη πιτσιρίκα και επικαλείται τα πολλά πρόσωπα του θανάτου; Τι είναι αυτός ο σκοτεινός, υπόγειος λαβύρινθος - οι κρύπτες του Γουίντερφελντ; Ποια ξόρκια που έμαθε επιστρατεύει για να νικήσει το θάνατο (White Walkers) με θάνατο; Ποιοι κρύβονται κάτω μαζί της (είναι το πλάνο του Βάρις από το ίδιο μέρος;) Σε ποιον σηκώνει το ξίφος της απειλητικά;

Ο Τζον Σνόου στο αρχαίο δέντρο του Three Eyed Raven

Σε κάτι που μοιάζει ανάμεσα σε προσευχή ή προσκύνημα, ο Τζον Σνόου βρίσκεται μπροστά στο ιερό δέντρο. Σαν να επικαλείται τους αρχαίους προγόνους για βοήθεια για να αντιμετωπίσει έναν ανίκητο αντίπαλο: «Ο εχθρός μας δεν κουράζεται, δεν σταματά, δεν αισθάνεται...»

Τζον Σνόου & Ντενέρις ηγούνται του στρατού των ζωντανών

Τους βλέπουμε να ιππεύουν δίπλα δίπλα. Ξέρουν άραγε τη συγγένειά τους σε αυτό το σημείο;

Oι Λάνιστερ δέχονται τη συμμαχία

Τουλάχιστον ο Τζέιμι Λάνιστερ θα πολεμήσει στην πλευρά του Βορρά! Το λέει ξεκάθαρα: «Υποσχέθηκα να πολεμήσω στο πλευρό των ζωντανών. Και θα κρατήσω την υπόσχεσή μου»

Ο Χρυσός Στρατός της Σέρσεϊ

Η Σέρσεί εμφανίζεται ιδιαίτερα αινιγματική, δαιμόνια και πολύ χαμογελαστή όταν τη θέα από την ταράτσα του παλατιού της (πάντα με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι). Βλέπουμε για λίγα δευτερόλεπτα το γιατί: έχουμε εικόνα του The Golden Company, του χρυσού στρατού μισθοφόρων που προσλαμβάνει η Βασίλισσα για να δώσει τη δική της μάχη για το θρόνο. Ο μαύρος στόλος, με τα μαύρα πανιά και τα χρυσά οικόσημα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα. «Ολα όσα έκανες σ' έφεραν εδώ. Κι εδώ ανήκεις...»

Η μάχη εναντίον του Night King θα γίνει βράδυ

Ψήγματα από τις σκηνές δράσης μάς αποκαλύπτουν ότι η μεγάλη, τελική σύγκρουση νεκρών και ζωντανών θα γίνει νύχτα. Μπρρ... φανταζόμαστε τα παγερά γαλάζια μάτια των ζόμπι White Walkers στο σκοτάδι.The night is young and full of horrors, indeed.

Ο Τόρμουντ ζει (ποιοι ακόμα;)

Στο τέλος του 7ου κύκλου ο Τόρμουντ πέφτει μαζί με το Τείχος. Στο τρέιλερ όμως βλέπουμε 3 άντρες, τον Τόρμουν τον Μπέρικ και τον Εντισον, να περπατάνε ένα υπόγειο τούνελ υπό το φως του σπαθιού του Μπέρικ. Yeah! Τώρα βέβαια κανείς δεν μπορεί να πανηγυρίσει, καθώς όλα δείχνουν ότι μπορεί μέχρι το μεγάλο φινάλε να μην μείνει κανείς ζωντανός από τους αγαπημένους μας ήρωες. Πάντως στο trailer βλέπουμε: Σάνσα και Αρια Σταρκ, Τζον Σνόου και Ντενέρις, Τζέιμι, Σέρσεϊ και Τίριον Λάνιστερ, τον Σάμγουελ με τον Μπραν, τον Γκριζοσκώληκα και την Μισσάντεϊ, τον Βάρις, τον Ντάβος και την Μπριάν. Και τον Σερ Τζόνα που γιατρεύτηκε από τη λέπρα κι επέστρεψε.

Θα δούμε τον Tζον Σνόου να πετάει με δράκο!

Η επαφή του, το χάδι του στο δράκο της Ντενέρις στον 7ο κύκλο μάς προετοίμαζε. Η αποκάλυψη ότι είναι και ο ίδιος Ταργκέριαν μάς έκανε να το περιμένουμε. Το πλάνο του στο τρέιλερ όπου περπατά δυναμικά προς τους δράκους, μάς κάνουν να το απαιτούμε. Θα τον δούμε καβάλα σε δράκο στην μάχη εναντίον του Night King. Είναι σίγουρο!


O 8oς κύκλος του «Game of Thrones» ξεκινάει στις 14 Απριλίου. Θα αποτελείται από έξι χορταστικά επεισόδια.