Buzz

Ο Τζον Σνόου εκπαιδεύει το δράκο του στο πιο γλυκό βίντεο που θα δεις σήμερα

στα 10

Περιμένουμε το 3ο «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» το Φεβρουάριο. Περιμένουμε τον τελευταίο κύκλο του «GoT» τον Απρίλιο. Σήμερα, δεν περιμένουμε άλλο. Αυτό το βίντεο έχει κάτι για όλους...

Ο Τζον Σνόου εκπαιδεύει το δράκο του στο πιο γλυκό βίντεο που θα δεις σήμερα

Η σειρά «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» για πολλούς θεωρείτε ίσως οι καλύτερες ταινίες της DreamWorks Animation. Η πρώτη ταινία μιλούσε για τον ρατσισμό. Η δεύτερη για τον φανατισμό. Το τρίτο μέρος έχει τον τίτλο «The Hidden World» και από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ότι η τριλογία ολοκληρώνεται με μία ταινία που θέλει να μας μιλήσει για την αποδοχή και την ανεκτικότητα. Πρέπει όμως να περιμένουμε μέχρι το Φεβρουάριο.

Οταν ακούμε για δράκους όμως τελευταία, κάτι άλλο έρχεται στο μυαλό: η Ντενέρις, μητέρα των δράκων, στο «Game of Thrones» που κι αυτό είναι έτοιμο για το μεγάλο του φινάλε. Η όγδοη σεζόν του «GoT» δεν έρχεται με τον χειμώνα, αλλά με την άνοιξη: τον Απρίλιο του 2019. Εκεί θα ανακαλύψουμε, πρώτα από όλα, ποιος θα κάτσει τελικά στο θρόνο αλλά και, ανάμεσα σε πολλά άλλα, τι θα γίνει με τη σχέση Τζον Σνόου-Ντενέρις, καθώς στον 7ο κύκλο, ο Σνόου είχε φυσικό χάρισμα τόσο στην εξημέρωση των δράκων, όσων και της μητέρας τους. Δείτε το πρώτο teaser.

Ενώνοντας τα δύο πρότζεκτ, με έναν Κιτ Χάρινγκτον σε μεγάλα κι αυτοσαρκαστικά κέφια, το βίντεο που ακολουθεί μας αποκαλύπτει "το χαμένο υλικό" των ακροάσεων του βρετανού πρωταγωνιστή με τον δράκο «ενός ανώνυμου επικού πρότζεκτ». O Χάρινγκτον διαβάζει μία σκηνή του «GoT» αλλά αντί για τον Red Dragon της Ντενέρις εμφανίζεται ο «Toothless» («Φαφούτης»).

Και το αποτέλεσμα είναι μια γλύκα!

Δείτε το:

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: