Buzz

Ο Κιτ Χάρινγκτον ομολόγησε στην Ρόουζ Λέσλι το τέλος του «Game of Thrones» κι εκείνη σταμάτησε να του μιλάει!

στα 10

You still know nooothing Jon Snow! Δεν κάνουν οι άντρες οι σωστοί spoiler στη γυναίκα τους!

Ο Κιτ Χάρινγκτον ομολόγησε στην Ρόουζ Λέσλι το τέλος του «Game of Thrones» κι εκείνη σταμάτησε να του μιλάει!

Οι Κιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι νωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Game of Thrones», ως ο μπάσταρδος Τζον Σνόου και η κοκκινομάλλα «Ιγκριντ», ερωτεύτηκαν και εδώ κα κάποιους μήνες είναι παντρεμένοι. Η ατάκα της Ιγκριντ «δεν έχεις ιδέα για τίποτα Τζον Σνόου» έχει μείνει ως μία από τις κλασικότερες της σειράς. Και είμαστε σίγουροι ότι του την πετάει και στο σπίτι.

Δείτε κι αυτό:Ο γάμος του Κιτ Χάρινγκτον και της Ρόουζ Λέσλι στην Σκοτία

Ειδικά τώρα, μετά από αυτό που της έκανε.

«Είπα στην γυναίκα μου πέρσι πώς τελειώνει η σειρά και δεν μου μιλούσε για τρεις μέρες» ομολόγησε γελώντας ο Χάρινγκτον σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο. Και με την ίδια απορία πρόσθεσε «Μα... εκείνη με ρώτησε!».

Kit Harington Rose Leslie 607

Πάμε όλοι μαζί: "you know nooothing, Jon Snow!". Δεν απαντάνε σε αυτά, όσο κι αν πιεστούν.

Πάντως, στην ερώτηση των ραδιοφωνικών παραγωγών «αν εκείνος είναι χαρούμενος από το τέλος της σειράς», ο Κιτ Χάρινγκτον έγινε πιο κρυπτικός και υπαινικτικός.

«Δεν είναι θέμα χαράς. Είμαι ικανοποιημένος με το πώς το χειρίστηκαν, αλλά δεν ξέρω αν είμαι χαρούμενος. Θα πρέπει να το δω πρώτα...»

«Πάντως είναι πολύ περίεργος να περπατάω στο δρόμο και να με ρωτούν τόσοι άνθρωποι. Κι εγώ να ξέρω και να μην λέω. Ξέρω πώς τελειώνει το Game of Thrones. Και τελειώνει συγκλονιστικά!»

Διαβάστε περισσότερα: