Buzz

Πάμε πιο βαθιά στο Αραχνο-Σύμπαν. Πρώτο teaser του «Spider-Man: Across the Spider-Verse»

στα 10

Το σίκουελ του υπέροχου «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» έρχεται με μια ταινία χωρισμένη σε δυο μέρη.

Πάμε πιο βαθιά στο Αραχνο-Σύμπαν. Πρώτο teaser του «Spider-Man: Across the Spider-Verse»

Οταν κυκλοφόρησε, πριν τρία χρόνια, η ταινία «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν», θεωρήθηκε από πολλούς μια από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων των τελευταίων χρόνων και κέρδισε, επάξια, και το Οσκαρ Καλύτερης Animated Ταινίας της χρονιάς εκείνης, αφήνοντας πίσω της ταινίας όπως το «Οι Απίθανοι 2» και «Το Νησί των Σκύλων».

Ενα χρόνο μετά ανακοινώθηκε και το σίκουελ και τώρα, επιτέλους, έχουμε τις πρώτο μικρό teaser από την πολυαναμενώμενη αυτή ταινία με τίτλο «Spider-Man: Across the Spider-Verse».

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμάζεται νέα τριλογία Spider-Man με τον Τομ Χόλαντ και πάλι ως πρωταγωνιστή

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Το πιο σημαντικό είναι πως μαθαίνουμε ότι η ταινία αυτή θα χωριστεί σε δυο μέρη, με το πρώτο μέρος να κυκλοφορεί στις αίθουσες 7 Οκτωβρίου 2022. Αυτή την φορά την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Χοακίμ Ντος Σάντος, Κεμπ Πάουερς και Τζάστιν Κ. Τόμσον ενώ το σενάριο είναι γραμμένο από τους Φιλ Λορντ, Κρίστοφερ Μίλερ και Ντέιβιντ Κάλαχαν (ο οποίος είχε γράψει και το σενάριο του «Shang-Chi»).

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε και πολλά για την ταινία πέραν του ότι οι Σαμέικ Μουρ και Χέιλι Στάινφελντ επιστρέφουν στους ρόλους των Μάιλς Μοράλες και Γκουέν Στέισι αντίστοιχα με τον Οσκαρ Αϊζακς θα δανείσει την φωνή του στον Spider-Man 2099, ενώ δεν θα λείπει και ο Ιάπωνας Spider-Man, o «Supaidaman».

Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω και υπομονή λίγους μήνες ακόμα.

Spider-Man: Across the Spider-Verse