Buzz

Ετοιμάζεται νέα τριλογία Spider-Man με τον Τομ Χόλαντ και πάλι ως πρωταγωνιστή

στα 10

Τελικά ο Τομ Χόλαντ φαίνεται πως δεν θα φύγει από το MCU, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Ετοιμάζεται νέα τριλογία Spider-Man με τον Τομ Χόλαντ και πάλι ως πρωταγωνιστή

Πριν λίγες μέρες ο Τομ Χόλαντ είχε δηλώσει πως τελείωσε με τον Spider-Man μιας και το συμβόλαιό του λήγει μετά και την τελευταία ταινία της τριλογίας «Spider-Man No Way Home», λέγοντας μάλιστα πως «αν παίζω τον Spider-Man και μετά τα 30 μου, τότε έχω κάνει κάτι λάθος».

Αλλά από ό,τι φαίνεται τελικά δεν πρόκειται να πάει πουθενά, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man No Way Home» βάζει τον Spidey αντιμέτωπο με τους κακούς του MCU multiverse

spider-man tom holland

Η παραγωγός των ταινιών Spider-Man Εϊμι Πασκάλ, μιλώντας στο Fandango, είπε πως η Sony και η Marvel θα συνεχίσουν την συνεργασία τους για να κρατήσουν τον χαρακτήρα αυτόν στο MCU φέρνοντας μάλιστα μια νέα τριλογία ταινιών. «Αυτή δεν είναι η τελευταία ταινία που θα κάνουμε με τη Marvel — [δεν είναι] η τελευταία ταινία “Spider-Man”. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την επόμενη ταινία “Spider-Man” με τον Τομ Χόλαντ και τη Marvel. Σκεφτόμαστε αυτές ως τρεις ταινίες και τώρα θα πάμε στις επόμενες τρεις. Αυτή δεν είναι η τελευταία από τις ταινίες μας στο MCU», δήλωσε η Πασκάλ.

Μάλιστα η ίδια λίγο πριν έδειχνε να ήταν ενθουσιασμένη και δεν θα είχε πρόβλημα με τον Χόλαντ να παίζει συνέχεια τον Spider-Man. «Μίλησα μαζί του και του ζήτησα να κάνει άλλες 100 ταινίες. Δεν νομίζω πως θα ξανακάνω ταινίες με τον Spider-Man χωρίς αυτόν. Με δουλεύετε;»

Τελικά φαίνεται πως τα κατάφερε.