Buzz

Το «Spider-Man: No Way Home» θα είναι και η τελευταία σόλο ταινία του Spider-Man

στα 10

Μπορεί το «No Way Home» να φέρνει το multiverse της Marvel στο σινεμά, αλλά ο Τομ Χόλαντ δήλωσε πως αυτή η ταινία θα είναι και το τέλος του franchise.

Το «Spider-Man: No Way Home» θα είναι και η τελευταία σόλο ταινία του Spider-Man

To «Spider-Man: No Way Home» φαίνεται πως έχει αρκετό ενδιαφέρον στους φανς του MCU καθώς η ταινία του Τομ Γουάτς ετοιμάζεται να εισάγει το multiverse και στις κινηματογραφικές ταινίες της Marvel. Αλλά από ό,τι φαίνεται αυτό το μέρος της τριλογίας όμως θα είναι και το τελευταίο στο οποίο θα δούμε τον Spider-Man του Τομ Χόλαντ να πρωταγωνιστεί στην δική του ταινία.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly ο Χόλαντ ανέφερε πως εκείνος και ο Γουάτς βλέπουν το «No Way Home» ως το τελευταίο κεφάλαιο σε αυτό το μέρος της ζωής του Πίτερ Πάρκερ. «Ολοι αντιμετωπίζαμε το ["No Way Home"] ως το τέλος ενός franchise, ας πούμε. Νομίζω ότι αν είχαμε την τύχη να ξαναβρεθούμε με αυτούς τους χαρακτήρες, θα βλέπατε μια πολύ διαφορετική εκδοχή τους. Δεν θα ήταν πλέον η τριλογία “Homecoming”. Θα του δίναμε λίγο χρόνο και θα προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό και να αλλάξουμε τονικά τις ταινίες. Αν θα συμβεί αυτό ή όχι, δεν ξέρω. Σίγουρα όμως το αντιμετωπίζαμε [το "No Way Home"] σαν να έφτανε στο τέλος του και το ένιωθα», δήλωσε ο Χόλαντ.

Δείτε ακόμα: Τρέιλερ για το «Spider-Man: No Way Home», εκεί όπου συναντιούνται ο Πίτερ Πάρκερ με τον Doctor Strange

spider-man 3 main

Επίσης ο Χόλαντ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως ήταν το να γυρίζει την τελευταία σκηνή με την Ζεντάγια και τον Τζέικομπ Μπάταλον, οι οποίοι παίζουν τους ΕμΤζέι και Νεντ αντίστοιχα, τους δυο κολλητούς φίλους του Πίτερ Πάρκερ. «Κάνουμε αυτές τις ταινίες εδώ και πέντε χρόνια. Είχαμε μια εκπληκτική σχέση, οι τρεις μας. Είμασταν μαζί σε κάθε βήμα. Εχουμε κάνει κάθε ταινία, κάθε περιοδεία μαζί. Αυτή λοιπόν η μία σκηνή, [δεν ξέραμε] αν αυτή θα ήταν η τελευταία φορά [που θα δουλεύαμε όλοι μαζί]. Το να μοιραστώ εκείνη τη στιγμή μαζί τους ήταν ίσως η καλύτερη μέρα που είχα ποτέ στα γυρίσματα. Δεν νομίζω ότι έχω κλάψει έτσι ποτέ.»

Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» έρχεται στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου.