Buzz

Ο Τομ Χόλαντ λέει πως μάλλον τελείωσε με τον Spider-Man

στα 10

Και αυτό γιατί δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό τον ρόλο ενός βρετανού κατάσκοπου.

Ο Τομ Χόλαντ λέει πως μάλλον τελείωσε με τον Spider-Man

Αν ρωτήσετε τους φανς του Spider-Man για τον ποιον θεωρούν τον πιο αγαπημένο τους κινηματογραφικό Spidey, οι περισσότεροι σίγουρα θα σας πουν το όνομα του Τομ Χόλαντ. Αλλά από ό,τι φαίνεται οι μέρες του Χόλαντ στον ρόλο του Spider-Man φτάνουν στο τέλος τους.

Το συμβόλαιό του λήγει μετά και την τελευταία ταινία της τριλογίας «Spider-Man No Way Home» και είναι ακόμα αβέβαιο για το αν θα ανανεωθεί. Αλλά η παραγωγός της ταινίας Εϊμι Πασκάλ μιλώντας στο περιοδικό GQ είπε πως δεν θα είχε πρόβλημα με τον Χόλαντ να παίζει συνέχεια τον Spider-Man. «Μίλησα μαζί του και του ζήτησα να κάνει άλλες 100 ταινίες. Δεν νομίζω πως θα ξανακάνω ταινίες με τον Spider-Man χωρίς αυτόν. Με δουλεύετε;» δήλωσε η ίδια.

Διαβάστε ακόμα: Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man No Way Home» βάζει τον Spidey αντιμέτωπο με τους κακούς του MCU multiverse

spider-man main

Ομως ο Χόλαντ έχει μια τελείως διαφορετική άποψη για το θέμα. Μιλώντας και ο ίδιος στο περιοδικό δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν ο Spider-Man θα υπάρχει στο μέλλον του ως ηθοποιός. «Ισως είναι καιρός για μένα να προχωρήσω. Ισως είναι καλύτερο για τον Spider-Man αν κάνουν μια ταινία με τον Μάιλς Μοράλες. Πρέπει όμως να λάβω υπόψιν και τον Πίτερ Πάρκερ γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής μου. Αν παίζω τον Spider-Man και μετά τα 30 μου, τότε έχω κάνει κάτι λάθος», είπε ο Χόλαντ.

Αλλά για την ώρα ετοιμάζεται για την νέα δραματική σειρά του Apple TV+ «The Crowded Room» και ύστερα από αυτό; Ποιος ξέρει… «Μπορεί να αρχίσω να γυρίζω το “The Crowded Room” και να πω, “ξέρεις τι, αυτό θα κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου”. Ή μπορεί να κάνω το “Spider-Man” 4, 5 και 6, να τελειώσω στα 32 μου και να μην κάνω ποτέ άλλο. Δεν είμαι σίγουρος τι θέλω να κάνω», συνέχισε λέγοντας.

Μπορεί ο Spider-Man να μην είναι στα σχέδια του ηθοποιού αλλά ένας άλλος χαρακτήρας σίγουρα είναι, κι αυτός ονομάζεται Τζέιμς Μποντ. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο συμπρωταγωνιστής του από τις ταινίες «Spider-Man» Τζέικομπ Μπάταλον. «Μιλά για τον Τζέιμς Μποντ συνέχεια. Δεν σταματά να μιλάει για αυτόν».

Πάντως για την ώρα ας τον απολαύσουμε, ίσως για τελευταία φορά, στο «Spider-Man No Way Home» το οποίο κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

spider-man 607