Buzz

Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man No Way Home» βάζει τον Spidey αντιμέτωπο με τους κακούς του MCU multiverse

στα 10

Το νέο τρέιλερ μας καλωσορίζει στο Multiverse (of Madness) και μας παρουσιάζει τους Sinister Six.

Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man No Way Home» βάζει τον Spidey αντιμέτωπο με τους κακούς του MCU multiverse

Eνα νέο εντυπωσιακό τρέιλερ του «Spider-Man No Way Home» έκανε την πρεμιέρα του πριν λίγες ώρες αποκλειστικά για τους φανς σε μια εκδήλωση στο Λος Αντζελες, ενώ λίγο αργότερα έκανε και την εμφάνισή του και online.

Το Marvel Studios δεν έχει κρύψει πως αυτή η ταινία θα μας εισάγει κινηματογραφικά στο συναρπαστικό Multiverse της Marvel, φέρνοντας το MCU σε μια κατάσταση κοσμικής τρέλας, κάτι που εδώ και καιρό προσπάθησαν να στήσουν οι σειρές «WandaVision» και «Loki».

Διαβάστε ακόμα: Το «Spider-Man: No Way Home» θα είναι και η τελευταία σόλο ταινία του Spider-Man

spider-man no way home

spider-man no way home

Και αυτή την φορά, σε ένα χορταστικό τρίλεπτο, βλέπουμε τον Spider-Man, τους φίλους του και τον Doctor Strange να τα βάζουν με διάφορους άλλους κακούς του αραχνοΰφαντου multiverse όπως τους Doctor Octopus (Αλφρεντ Μολίνα) από το «Spider-Man2», Green Goblin (Γουίλεμ Νταφόε) από το «Spider-Man», Electro (Τζέιμι Φοξ) από το «The Amazing Spider-Man 2», Sandman (Τόμας Χέιντεν Τσερτς) από το «Spider-Man 3» και Lizard (Ρις Ιφανς) από το «The Amazing Spider-Man», ή αλλιώς οι πέντε κακοί (από τους έξι) της ομάδας Sinister Six. Από την άλλη όμως ούτε κουβέντα στο τρέιλερ για τους άλλους δυο κινηματογραφικούς Spider-Man των Τόμπι Μαγκουάιρ και Αντριου Γκάρφιλντ.

Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Τομ Χόλαντ, Ζεντάγια, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέικομπ Μπάταλον, Τζέι Μπι Σμουβ, Μαρίσα Τομέι, Τόνι Ρεβολόρι, Ανγούρι Ράις και Χάνιμπαλ Μπερές. Η ταινία «Spider-Man No Way Home» θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

spider-man no way home