Buzz

Ο Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον θα σκηνοθετήσει το «Spider-Man 4»

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» θα αναλάβει τα ηνία από τον Τζον Γουότς για την επόμεη ταινία του «Spider-Man». Τι σημαίνει αυτό όμως για το σίκουελ του «Shang-Chi»;

Ο Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον θα σκηνοθετήσει το «Spider-Man 4»

Να και μια έπληξη – ευχάριστη ή δυσάρεστη ο χρόνος θα δείξει. Η Marvel ανακοίνωσε πως ο σκηνοθέτης της ταινίας «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας «Spider-Man 4», με τον Τζον Γουότς, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τις προηγούμενες τρεις, να αποχωρεί.

Τα νέα ήρθαν κάπως ξαφνικά μιας και ο Κρέτον αναμενόταν να σκηνοθετήσει το επόμενο σίκουελ του «Shang-Chi», κάτι που πιθανότατα δεν θα γίνει τώρα μιας το «Spider-Man 4» φαίνεται πως μπαίνει στην διαδικασία παραγωγής αρκετά γρήγορα με αναμενόμενη κυκλοφορία το καλοκαίρι του 2026. Το μέχρι στιγμής χωρίς τίτλο σίκουελ «Shang-Chi» δεν έχει τρέχουσα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά εικάζεται επίσης ότι θα θα βγεί στις αίθουσες τον χειμώνα του 2026, αλλά πλεόν κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκολας Κέιτζ ίσως πρωταγωνιστήσει στο «Spider-Man Noir»

spider-man

Ο Τομ Χόλαντ θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Spider-Man, αλλά δεδομένου ότι η ταινία είναι κάτι σαν reboot – μιας και τα γεγονότων του «Spider-Man: No Way Home», που η θεία Μέι και το ξόρκι του Doctor Strange σβήνει τη μνήμη του Πίτερ Πάρκερ από όλους στη Γη – δεν είναι σαφές εάν κάποιος από το αρχικό καστ, συμπεριλαμβανομένης και της Ζεντάγια, θα επιστρέψει.

Το σενάριο θα γραφτεί για άλλη μια φορά από τους Κρις ΜακΚίνα και Ερικ Σόμερς με τις φήμες να ήθελαν για αρκετούς μήνες τη Marvel και την Sony να διαφωνούν για την ποια πορεία θα ακολουθήσει πλέον η σειρα, με τη Marvel προφανώς να προτιμά μια ταινία πιο προσγειωμένη και την Sony να τείνει προς μια άλλη ιστορία μέσα στο πολυσύμπαν.

Τελικά για το έαν όλα αυτά είναι αλήθεια και ποια κατεύθυνση ακολούθησαν θα το μάθουμε σύντομα.