Buzz

Μετά το «Μικρό Νησί», ο Αλμπέρτο Ροντρίγκες επιστρέφει με το «Smoke and Mirrors»

στα 10

Μετά το σκοτεινό του θρίλερ που αποδείχθηκε παγκόσμια επιτυχία, ο Ισπανός σκηνοθέτης επιστρέφει με μια ακόμη πιο φιλόδοξη ταινία.

Μετά το «Μικρό Νησί», ο Αλμπέρτο Ροντρίγκες επιστρέφει με το «Smoke and Mirrors»

Γράφοντας στο Flix για το «Μικρό Νησί», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του περσινού καλοκαιριού και στις Ελληνικές αίθουσες, περιγράφαμε το φιλμ του Αλμπέρτο Ροντρίγκες ως «ένα τέλεια ισορροπημένο θρίλερ που συνδέει την «Chinatown» με το «True Detective».

smoke and mirrors 607

Διαβάστε την συνέντευξη του O Αλμπέρτο Ροντρίγκες στο Flix.

Η καινούρια του ταινία που ετοιμάζεται για την έξοδό της στις Ισπανικές αίθουσες το Φθινόπωρο, είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Φρανσίσκο Πάεζα, ενός μυστικού πράκτορα, ο οποίος μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη δράση του εναντίον του βασκικού ΕΤΑ, παγιδεύεται από την ίδια την ισπανική κυβέρνηση κι αναγκάζεται να εγκαταλείψει την χώρα.

smoke and mirrors 607

Οταν τελικά κατορθώνει να επιστρέψει, φτωχός και τσακισμένος θα αναζητήσει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση και θα την βρει όταν ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας θα ζητήσει την βοήθεια του για να κρατήσει ασφαλή 12 εκατομμύρια δολάρια που είχε καταχραστεί από την υπηρεσία του.

smoke and mirrors 607

Αυτό που θα ακολουθήσει προκειμένου ο θα είναι μια από τις πιο περίπλοκες και ιδιοφυείς περιπτώσεις απάτης, ένα κόλπο τόσο θεαματικό που θα κάνει τον Παέζα να μοιάζει με τον πιο ικανό ταχυδακτυλουργό.

Το πρώτο τρέιλερ μας προετοιμάζει για ένα ηλεκτρισμένο θρίλερ, πλούσιο σε χαρακτήρες, δράση και ανατροπές, μπόλικη μουσική και άπλετο κινηματογραφικό στιλ.

Δείτε το παρακάτω.

Smoke & Mirrors trailer from Film Factory Entertainment S.L on Vimeo.


Δείτε ακόμη: