Buzz

Το «Saturday Night Live» αποκαλύπτει τα spin-off του «Game of Thrones» που θέλουμε να δούμε!

στα 10

Το «Game of Thrones» είχε την τιμητική του στο χτεσινό «Saturday Night Live», με οικοδεσπότη τον Κιτ Χάρινγκτον και μερικούς ακόμα απρόσμενους επισκέπτες από το Γουέστερος.

Το «Saturday Night Live» αποκαλύπτει τα spin-off του «Game of Thrones» που θέλουμε να δούμε!

Με την όγδοη και τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» να ξεκινά σε λίγες μόλις ημέρες, η τηλεόραση και τα social media ζουν στον πυρετό της δημοφιλούς σειράς-φαινόμενο.

Το «Saturday Night Live» δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στη μανία, έχοντας εξασφαλίσει τον Κιτ-Τζον Σνόου-Χάρινγκτον ως οικοδεσπότη του πιο πρόσφατου επεισοδίου του που προβλήθηκε χτες το βράδυ, και αναμενόμενα δεν έχασε την ευκαιρία για μια παρωδία της σειράς.

Διαβάστε ακόμη: «Game of Thrones»: Το ΗΒΟ έχει ετοιμάσει ένα δίωρο ντοκιμαντέρ για τη σειρά-φαινόμενο

Saturday Night Live - Game of Thrones 607

Ενα από τα πιο επιτυχημένα σκετς του επεισοδίου σατίριζε τα πιθανά spin-off (και πρίκουελ και σίκουελ και…) του «Game of Thrones» που το ΗΒΟ υποτίθεται ότι έχει στα σκαριά, αποφασισμένο να αρμέξει με κάθε τρόπο την τεράστια επιτυχία της σειράς. Ανάμεσά τους, ένα ερωτικό δράμα με τον Τζον Σνόου να διατηρεί κρυφή σχέση με μία Night Walker, ένα animation με ηρωίδα την Αρια (παρωδία της σειράς κινουμένων σχεδίων του MTV, «Daria») και ένα crossover με το «Law & Order», με γκεστ εμφανίσεις από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της αστυνομικής σειράς, Μαρίσκα Χάργκιτεϊ και Ice-T. Κι ομολογουμένως, καθόλου δεν θα μας πείραζε να δούμε ολόκληρα επεισόδια από μερικά από αυτά!

Φυσικά, η συζήτηση γύρω από το «Game of Thrones» μονοπώλησε και τον εισαγωγικό μονόλογο του Κιτ Χάρινγκτον, με αρκετούς συμπρωταγωνιστές του όπως η Εμίλια Κλαρκ και η (σύζυγός του) Λέσλι Τζόουνς να εμφανίζονται ως μέλη του κοινού.

Δείτε τα δύο βίντεο παρακάτω.



Διαβάστε ακόμη